Yeni Diyarbakırspor'a başkan güvencesi

Yeni Diyarbakırspor'a başkan güvencesi
Yeni Diyarbakırspor da Başkan Feyzi İlhanlı, bir yenilgi ile yıkılacak camia olmadıklarını ifade ederek takımın Keçiörengücü’nü deplasmanda yenerek yeniden çıkışa geçeceğine inandığını söyledi.

Kendi sahasında Belediye Vanspor’a 1-0 yenilerek mücadele ettiği 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk yarışında yara alan Yeni Diyarbakırspor, deplasmanda yapacağı Keçiörengücü maçının hazırlıklarına başladı. Kendisi gibi şampiyonluk hesapları yapan Yeni Diyarbakırspor, Ankara ekibini yenerek Belediye Vanspor yenilgisinin yaralarını sarmak istiyor. Yeşil-kırmızılı kulübün başkanı Feyzi İlhanlı, Belediye Vanspor yenilgisinden çok taraftarın evine mutsuz gitmesine üzüldüğünü söyledi. İlhanlı, “Her şeyi taraftar mutlu olsun diye yapıyoruz. Bu amaçla yola çıktık. Diyarbakırspor küllerinden doğduysa bunu sağlayan muhteşem taraftarımızın direnişidir. Kendi sahamızdaki maçları 8-9 bin taraftara oynuyoruz. Mükemmel şekilde destek veriyorlar. Bu coşku ve destek hiçbir 3.Lig takımında hatta 2. Lig ve PTT 1. Lig’de yok. Bir çok Süper Lig takımı bile boş tribünlere oynarken Diyarbakırspor’un gücü işte budur. Yenilgiye elbette üzüldük ama beni en çok üzen bu muhteşem taraftarın evine üzüntülü gitmesi oldu. Şimdi yapmamız gereken şey onları bir deplasman galibiyeti ile mutlu etmektir. Bunu yapmak teknik heyet ve futbolcuların borcu olmuştur” dedi.
“3 YILDA ÖNEMLİ İŞLER BAŞARDIK”
Lig sonunda 2. Lig’e çıkacaklarına olan inancını her zaman koruduğunu belirten İlhanlı, bir yenilgi ile yıkılmayacaklarını kaydederek, “Kulüp olarak elbette kurumsal anlamda ve profesyonel şekilde yönetilme konusunda eksiklerimiz var. Bunları görüyoruz ve gidermeye çalışıyoruz. Bazı şeyler için zaman lazım. Bunlar zamanla olacak işler. Ama 3 yılda geldiğimiz nokta beklediğimizden daha iyi. En azından Diyarbakırspor’un heyecanını geri getirdik. Diyarbakırlıların yaşadığı her yerde tekrar Diyarbakırspor konuşuluyor. Şu ana kadar kendi verdiğimiz para ve federasyon gelirleri dışında hiçbir destek göremedik. Özveriyle bir şeyler yapıyoruz” diye konuştu.
“BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK”
Bu takımın sahibi ne Feyzi İlhanlı ne de her hangi bir gücün olmadığın kaydeden Yeni Diyarbakırspor Başkanı İlhanlı, “Her şeyi halkın gücüne inanarak yaptık. Yıl sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Bu takımın sahibi halktır ve taraftardır. Şirketleşmeyi kulübü borç batağına sürüklememek için yaptık. Böylece kulübün geliri ve gideri denk olacak, eski Diyarbakırspor’daki gibi kimse borca sokamayacak. Bu yıl hedefimiz 2.Lig’e çıkmaktır. Bunu başaracağız. Ben takıma inanıyorum. Deplasmanda 5 maçın 3’ünü kazanan bu takımdı. Bundan sonra da kazanmaya devam edecek. Bir yenilgi ile yıkılmayız. Maçtan sonra taraftar takımı bağrına basıyorsa bu takıma olan güvendir. İnanıyorum ki takım da bu hafta gereğini yapacak” İfadelerini kullandı.

(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.