Yeni Diyarbakırspor'da mağlubiyet üzüntüsü

Yeni Diyarbakırspor'da mağlubiyet üzüntüsü
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, kendi evinde Belediye Vanspor’a 1-0 mağlup olmanın yenilmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Kendi evinde Belediye Vanspor’a 1-0 yenilerek haftayı puansız kapatan ve zirve yarışında önemli kayıp yaşayan Yeni Diyarbakırspor’da moraller bozuk. Maçtan sonra adeta futbolcuların sessiz olması dikkat çekti. Belediye Vanspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yeni Diyarbakırspor teknik direktörü Namık Altunsoy, maç boyunca pozisyona giremeyen bir takıma mağlup olduklarını belirterek, “Saha içinde final vuruşlarını yapamadık. Rakibin tek pozisyonu var. Kimsenin beklemediği anda penaltı kazandılar. Penaltıya bir şey diyemiyorum. İç sahada bir gariplik var. Bunu ben de çözemiyorum. Tabi şanssızlıklarımız ve hakemlerin sertliğe prim tanıması da söz konusu. Geçen hafta 3 oyuncumuz sakatlandı. Bu hafta da Atilla sakatlandı. Mecburi değişiklikler yaptık. Girdiğimiz pozisyonları atamadık. Atamayana atarlar misali mağlup olduk. Rakibimiz futbol oynamadan sadece mücadele ederek 3 puanı aldı. Bu gibi sonuçlar bizi üzüyor ve baskıya sokuyor” dedi.

“BAZI FUTBOLCULARIMIZ SAHADA VURDUMDUYMAZ”
Deplasman başarısını iç saha galibiyetleriyle devam ettiremedikleri için istikrardan uzak kaldıklarını ifade eden Altunsoy, “İç sahada kaybettiğimiz 8 puana üzülüyoruz. Sakat olmasına rağmen özveriyle sahaya çıkarak formasını benimsemiş oyuncularımız var. Bazı oyuncularımız başarı için sağlığını bile tehlikeye atıyor. Tabi sahanın içinde bir de vurdumduymaz olanlar var. Bunları da kendi aramızda konuşacağız. Ciddi bir değerlendirme yapmamız lazım. Şampiyonluğu hedefleyen bir takım sahasında 8 puan kaybediyorsa bazı kararlar almak şart. Yazık oluyor, kaçan balık büyük oluyor. Tam ivme yakalarken böyle sonuçlar alıyoruz. Bunlar üzerinde ciddi düşünmeliyiz. İstikrarı yakalayamıyoruz” şeklinde konuştu.

(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.