Yeniden Refah’tan Tigris’e ziyaret

Yeniden Refah’tan Tigris’e ziyaret
Yeniden Refah Partisi Diyarbakır ilk yöneticileri gazetemizin merkezini ziyaret etti.

TİGRİS HABER - Yeniden Refah Partisi Diyarbakır ilk yöneticileri gazetemizin merkezini ziyaret etti.
Yayın Koordinatörümüz Naci Sapan ile bir araya gelen Yeniden Refah Partisi yöneticileri, Diyarbakır’da seçim startı verdiklerini, halkın ve kentin sorunlarını dile getirip, çözüm arayışı içinde olduklarını belirttiler.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ali Erdem, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Akif Babatlı, Mahmut Yahya Kılıç, İl seçim koordinasyon kurulu başkanı Şirvan Vural, gazetemizin merkezinde yayın koordinatörümüz Naci Sapan’a çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İl Başkanı Erdem, halkın acılı bir zamanında seçim startı verdiklerini açıklamalarının kendilerini mutlu etmediğini, bundan dolayı özür dilediklerini belirterek şunları söyledi; “Halkımızdan öncelikle özür diliyoruz. Biz parti olarak nezaket ve zarafet çerçevesinde siyaset yapıyoruz, dertlere derman olmak gerekir düsturu ile hareket ediyoruz. Deprem sonrası yaşanan sıkıntıların farkındayız, kendi çalışmalarımız var, destek ve yardımcı olma çabası içindeyiz” dedi.

Deprem sonrası Diyarbakır kent genelinde çevre şehircilik bakanlığının gerekli ve yeterli çalışmayı henüz yapmadıklarını gözlemlediklerini ifade eden İl Başkanı Ali Erdem, “Binalarda henüz yeterli incelemeler yapılmış değil. Bu işlemler süratle yapılmalı. Aksi takdirde, yüksek şiddetli bir depremde kentte çok sayıda bina yerle bir olur, çok fazla can kaybı yaşarız” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.