Yenişehir ADEM'den ailelere uyuşturucuya karşı farkındaliık eğitimi

Yenişehir ADEM'den  ailelere uyuşturucuya karşı farkındaliık eğitimi
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi’nden annelere uyuşturucuyla mücadelede farkındalık eğitimi.

İçişleri Bakanlığı'nın Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği ile birlikte yürüttüğü 'En İyi Narkotik Polisi; Anne' kampanyası kapsamında, Yenişehir Kaymakamlığı Aile Destek merkezlerinde uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışmaları başladı.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçe Kaymakamlığı, ilçede annelere yönelik ‘En İyi Narkotik Polisi: Anne’ kampanyası eğitimlerine Aile Destek Merkezlerinde gerçekleştirdi.

Yenişehir ADEM'lerde başladı

Uyuşturucu kullanımına henüz başlamadan önüne geçmek ve bağımlılık boyutuna ulaşmaması için Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele biriminden polisler Yenişehir Aile Destek merkezlerinde bulunan annelere "madde bağımlılığı" eğitimi verdi.

Farkındalık sağlanacak

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Murat Beşikci, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun başlatmış olduğu bu proje ile birlikte farkındalığın sağlanacağını ve başta anneler olmak üzere toplumda bir bilinçlenmenin sağlanmış olacak” söyledi.

‘Bu mücadelede bizlere kılavuzluk etmelerini istiyoruz’

Başkan Beşikci, Çocuklarımızı korumak, onları bu zehirden uzak tutmak, bu mücadeleyi hep birlikte vermek zorundayız. Polisimiz, Askerimiz dışarıda çocuklarımıza bu zehrin ulaşmasını engellemeye çalışırken annelerimizin de içeride çocuklarının davranışlarını izlemesi, güvenlik güçlerimizle iletişim halinde olması ve bu mücadelede bizlere kılavuzluk etmelerini istiyoruz.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.