Yenişehir erkek voleybol takımı lige iddialı hazırlanıyor

Yenişehir erkek voleybol takımı lige iddialı hazırlanıyor
Bu yıl ilk kez birinci ligde mücadele edecek olan Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü Erkekler Voleybol Takımı çalışmalarını sürdürüyor.

TİGRİS HABER - 2022-2023 sezonunda erkekler kategorisinde Alpaslan Endüstri 1. Liginde mücadele edecek olan Yenişehir Belediyesi voleybol takımı 9 transfer yaparak kadrosunu güçlendirdi. Takımdaki son duruma ilişkin bilgi veren antrenör Ahmet Eser, deneyimli oyuncuları transfer edip ligi iyi bir yerde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Eser şöyle konuştu, “Geçtiğimiz yıl Türkiye’de 80 takim arasında Türkiye birincisi olduk ve 1. Lige çıktık. İlimizi voleybolda temsil eden tek takımız. Hedefimiz Play-off müsabakalarına kalarak bir üst lige çıkmak. Kentte takım sayısının az olması voleybola ilgiyi azaltıyor. Ama Yenişehir kaymakamı ve belediye başkanvekili Murat Beşikçi’nin voleybola destekleri ile bu ilgi yeniden arttı. Altyapıda şuan 300’den fazla çocuğumuz bulunuyor. Amacımız ilimizi voleybolda iyi temsil etmek ve yeni bir heyecan katmak” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.