Yenişehir’de gıda denetimi

Yenişehir’de gıda denetimi
Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediyesi, zabıta müdürlüğü ekipleri fırın ve marketlerde halk sağlığını tehlikeye atmamak adına ürünlerde ve yiyeceklerde denetimi artırdı.

TİGRİS HABER - Zabıta müdürlüğü ekipleri Yenişehir ilçesinde faaliyette bulunan unlu mamül işletmeleri ve marketlerde gıda ve hijyen denetimi yaptı. Özellikle tatlı, pasta, börek, şekerleme ve son tarihi geçen ürünlere denetimler artırıldı. Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, “Ekiplerimiz sahada denetimlerini artırıyor ve gerekli görülen işletmelere cezai işlem uygulamaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın sağlığını tehlikeye sokan en ufak detayları bile ince eleyip sık dokuyoruz. Hijyen konusunda da ekiplerimiz çok hassas davranıyor. Son kullanma tarihi geçmiş ürünler, halk sağlığını tehlikeye atan ürünler gibi bir çok alanda daha detaylı denetimler yapıyoruz” dedi.

Başkan Beşikci, Yenişehir Belediyesi zabıta ekiplerinin halk sağlığını korumak amacıyla periyodik olarak denetimlerine devam edeceğini söyledi. (İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.