Yeşilay Şube Başkanı uyuşturucudan tutuklandı

Yeşilay Şube Başkanı uyuşturucudan tutuklandı
Aracında uyuşturucu bulunan Yeşilay Kilis Şube Başkanı Ahmet Zorlu'nun tutuklanmasına karar verildi.

TİGRİS HABER Yeşilay’ın Kilis Şube Başkanı Ahmet Zorlu, aracından 800 gram uyuşturucu ve hassas terazi bulunması üzerine tutuklandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, geçen hafta Kilis’e geldi ve teşkilatla toplantı yaptı. Kilis ziyareti sonrasında araç konvoyuyla Urfa’ya geçti. Konvoyda yer alan Yeşilay Başkanı Ahmet Zorlu’nun kullandığı araç, Urfa’dan dönerken trafik kazası yaptı.

Araç Antep’te tamirciye bırakıldıktan sonra uyuşturucu ihbarı yapıldı. Jandarma araçta 800 gram uyuşturucu, hassas terazi, tuşlu telefon buldu. Zorlu Kilis'ten Antep'e çağrıldı. Savcılıkta ifadesi alındı ve mahkemece tutuklandı. Suçlamaları reddeden Zorlu, “Benim haberim yok, araç kiralık” diye ifade verdi. Jandarma ihbarın yapıldığı telefonu araştırıyor.

'Bir yanlışlık var diye düşünüyorum'

Zorlu’nun Kilis’te birlikte siyaset yaptığı eski AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat, “Burası küçük bir şehir, herkes birbirini tanır. Ahmet Zorlu da AK Partili bir arkadaşımız. Eğitimci biri, ben de inanamıyorum, tanıdığım kadarıyla bunu yapabilecek biri değil. Bir yanlışlık var diye düşünüyorum” dedi.

Zorlu, Polat’ın danışmanlığını da yapmıştı. 2019 yılında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ‘’Sigara, alkol, uyuşturucu bağımlılığına karşı’’ yarışma düzenleyen Ahmet Zorlu, dereceye giren öğrencilere plaket de vermişti. (Kaynak: Sözcü)

Kaynak:Sözcü

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.