Yiğiter: Teknik heyet ve yönetimle anlaşamadık

Yiğiter: Teknik heyet ve yönetimle anlaşamadık
Amedspor'daki sportif direktörlük görevinden ayrılan Murat Yiğiter, istifa gerekçesiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yiğiter, teknik heyet ve yönetimle bazı konularda ters düştüğü için bu kararı aldığını bildirdi.

TİGRİS HABER - İşte Yiğiter'in Açıklaması;

"Basına ve kamuoyuna;

Sezon başından buyana Amedspor kulübünden yürüttüğüm Sportif Direktörlük görevimi bugün itibariyle bırakıyorum. Sezon başında iki futbolcuyla aldığımız kulübü teknik heyetin raporuyla yaptığımız transferlerle güçlendirdik ve ligin şampiyonluk adayı takımları arasına getirdik. 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgiyle takımı zirve yarışına ortak ettik.

"Teknik Heyetle Aşılamaz Sorunlar Yaşadık "

Ama gelinen durumda teknik heyetle takımın başarısı için uzun süredir yaşadığımız sorunlar aşılamaz duruma geldi ve yönetimin bu konudaki tutarsızlığı nedeniyle Amedspor’daki görevimden ayrılma kararını aldım. Görev sürem içerisinde bana samimi yaklaşan ve takımın başarısı için yüreğini ortaya koyan tüm futbolcu kardeşlerime, taraftarlara ve gerçek Amedsporlulara teşekkür ediyorum. Amedspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum