Yılın İlk Transferleri

Yılın İlk Transferleri
Kadrosundaki bir çok oyuncunun ayrılmasından dolayı ligin ikinci yarısında neredeyse yeniden takım kurmak zorunda kalan Amedspor’un Sakaryaspor’dan Burak Taşdemir ve Kırklarelispor’dan İbrahim Sürgülü ile anlaştığı bildirildi.Hemen her mevkiye transfer ya

 

Kadrosundaki bir çok oyuncunun ayrılmasından dolayı ligin ikinci yarısında neredeyse yeniden takım kurmak zorunda kalan Amedspor’un Sakaryaspor’dan Burak Taşdemir ve Kırklarelispor’dan İbrahim Sürgülü ile anlaştığı bildirildi.Hemen her mevkiye transfer yapılması gündemde.

Takımın Yarısı Ayrıldı

Ligin ilk yarısını liderin 18,Play-Off potası olan beşinci sıradaki takımın da 12 puan uzağında 20 puanla 11.sırada tamamlayan Amedspor’da devre arasında kadronun yarısı maddi sorunlar başta olmak üzere çeşitli gerekçelerle ayrılınca yönetim ve teknik heyet,transfere sarılmak zorunda kaldı. Ligin ikinci yarısı için öncelikli hedefini düşme hattından uzak durmak ve üst sıralara tırmanmak olarak belirleyen Amedspor’un transferde 2.Lig ekiplerinden Sakaryaspor’dan sağbek Muhammed Burak Taşdemir ve Kırklarelispor’dan stoper İbrahim Sürgülü ile anlaştığı bildirildi.

 

Serdar Cansu’nun İsmi Geçiyor

Takımdan ayrılan futbolcu sayısının fazla olması ve sezonun ilk yarısındaki başarısızlık nedeniyle hemen her mevkiye transfer yapılması planlanıyor. Teknik heyet ve yönetimin bir çok futbolcu ile temas halinde olduğu ifade ediliyor. Sezon başında Diyarbekirspor’dan Afjet Afyonspor’a giden Serdar Cansu’nun ismi de transfer adayları arasında geçiyor. Transferde hem bu sezonu kurtarmaya,hem de gelecek sezonki kadronun iskeletini oluşturmaya yönelik hamleler yapılacak.

Antalya Kampı Bugün Başlıyor

Cumartesi günü yapılan kongrede göreve gelen Nurullah Edemen başkanlığındaki yönetimin takımdan ayrılan futbolcuların TFF üzerinden gelecekte transfer yasağına engel sıkıntı yaratmaması için bu futbolcularla anlaşma yoluna gitmeye çalıştığı belirtilirken,bugün başlayacak Antalya kampı sırasında takımda kalan futbolculara ödeme yapılması bekleniyor.

Antalya Belek’teki Kaya Otel’de bugün başlayacak devre arası kampı iki hafta sürecek.

Saffet Azbay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.