Yol-iş’te Yentürk Güven tazeledi

Yol-iş’te Yentürk Güven tazeledi
Yol-iş Sendikası Diyarbakır 1 No.lu Şubesi’nin 12.Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde girilen seçimde Bülent Yentürk bir kez daha seçilerek güven tazeledi.

TİGRİS HABER - Yol-iş Sendikası Diyarbakır 1 No.lu Şubesi’nin 12.Olağan Genel Kurulu'nun Divan Başkanlığını Yol-iş Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Recep Karakaşlı yaptı. Başkan Yardımcılığına Salih Çakırlı, Fahrettin Nazihan, katip üyelikleri ise, Cemal Özkan, Adil Satan' yaptı.

Yol-iş Sendikası Diyarbakır 1 No.lu Şube 12.Olağan Genel Kurulunda Türk-İş Mali Sekreteri, Yol-iş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar ile Genel Merkez Yöneticileri İsmet Tan , Bakır Avcı, Yusuf Doğan, Ahmet Kılıç, Recep Karakaşlı ve 9 Bölge Müdürü Savaş Bayındır ,Personel Müdürü Adnan Öktüren , 7. Bölge Türk İş Başkanı Zülküf Bahri Karakoç ve Tes-iş Sendikası Başkanı Şükrü Kaçmaz hazır bulundu.

Taşeron işçilerin yanındayız

Yol-iş Sendikası Diyarbakır 1 No.lu Şube Başkanı Bülent Yentürk, yaptığı konuşmada: “Yol-İş Sendikası olarak her zaman Taşeron işçilerin kadro alması konusunda mücadele verdik. Bu zorlu yolda en çok mücadele eden başta Türk-İş Konfederasyonumuz ve Yol-iş Sendikası Genel Başkanımız Ramazan Ağar’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ücretler enflasyona yenik düştü çalışanlar çok mağdur oldu. Kadrosuz çalışan işçi arkadaşlarımız mutlaka kadro almalı bu yönde mücadelemiz aralıksız sürecektir” dedi.

‘Sendika varsa demokrasi var’

Türk-İş Mali Sekreteri ve Yol-iş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar ise şunları söyledi;

“Gece gündüz 12 ay çalışan, insanlarımızı Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ulaştıran, aileleri birbirine kavuşturan, kışın karda yazın asfaltta bütün hizmetleri yapan teşkilatımız çok önemli hayati bir görevi yerine getirmektedir. Kanun hükmünde kararnameyle kadro alınması Türk-İş’in ve Yol-İş’in vermiş olduğu mücadele ve eylemler başarıya ulaşmış ve tecelli etmiştir. Bu bir gerçektir. Sendikanın olmadığı yerde demokrasi olmaz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.