Yunanistan'da 6 Türk vatandaş öldürüldü

Yunanistan'da 6 Türk vatandaş öldürüldü
Yunanistan'ın Başkenti Atina'da çete savaşı yaşandı, 6 Türk öldü, saldırganlardan biri Yunan polisi tarafından yakalandı.

TİGRİS HABER - Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarında 6 Türk vatandaşının hayatını kaybettiği bir silahlı saldırı gerçekleştiği ortaya çıktı. Yunan basını saldırganların da Türk olduğunu yazarken, basına yansıdığı kadarıyla Atina'nın Artemida banliyösünde Türkler arasında silahlı bir çatışma meydana geldi.

Sahte Alman plakalı lacivert renkli bir arabın içinde bulunan 6 Türk uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirirken, kurşun yağdırarak kaçan saldırganların kayıplara karıştığı belirtildi.

Öldürülen 6 kişinin üzerinden Fransız kimlikleri çıkarken, kimliklerin sahte olduğu ortaya çıktı. Yunan polisi kaçan katillerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatığını ifade etti.

Olayın ardından bir Türk vatandaşının yakalandığı Atina havalimanında operasyon gerçekleşti. Yunan polisi saldırının uyuşturucu kaçakçılığı ile ilişkili olduğunu açıklarken, olayın bir hesaplaşma olabileceği ifade edildi.

Öldürülen Türklerin aileleri ise Yunan makamlarınan yakınlarının cenazelerini talep ettiklerini ve beklemede olduklarını açıkladı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.