Yurttaşlar kepçeyle tahliye edildi

Yurttaşlar kepçeyle tahliye edildi
Urfa'da etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiliyor. Sağanağa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar ile sürücüler trafikte ilerlemekte zorlandı. Evlerini su basan bazı yurttaşlar kepçeyle tahliye edildi

urfgs1-tigris.jpegTİGRİS HABER - Urfa kent merkezinde öğle saatlerinde gök gürültülü sağanak başladı. Yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, bazı küçük derelerde taşkın meydana geldi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de kentte 15 Mart'taki sel felaketinde taşan Sırrın ile Cavsak derelerinde incelemelerde bulundu.

Valilikten uyarı yapıldı. Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada, ekiplerin tamamının sahada olduğu vurgulanarak, "Gelen ihbarlar, ekiplerimiz tarafından titizlikle takip edilmektedir. Can ve mal güvenliği açısından vatandaşlarımızın tedbirli olmaları önem arz etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Yurttaşlar kepçeyle tahliye edildi

Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Eyyüpnebi ve Muradiye Mahallesi'nde giriş katlarda bulunan bazı evleri su bastı. Eyyübiye Belediyesi, evinde mahsur kalan bazı vatandaşları kepçeyle bulundukları yerden çıkardı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ekiplerin çalışmasını sahada koordine etti.

Başkan Kuş, selden olumsuz etkilenen yurttaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, ihtiyaçların giderilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Yağışın gece boyunca etkili olması bekleniyor. (AA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum