Zabıtadan bayram alarmı

Zabıtadan bayram alarmı
Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kurban Bayramı öncesinde gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini artırdı

Kadın zabıtaların da katıldığı denetimlerde,market, fırın, pastane ve unlu mamul üretim yerlerinde denetim yapılarak  standartlara uymayanlar hakkında  yasal işlem uygulandı.

Bayram boyunca  devam edeceği açıklanan denetimlerin artırılması vatandaşları memnun etti.

Halk Sağlığını Tehdit Edenlere Karşı Mücadele

Halk sağlığının korunması amacıyla yıl boyunca rutin denetimlerini sürdüren Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kurban Bayramı  öncesinde tatlı ve şekerleme üretimi yapan imalathaneler ile satış noktalarına yönelik denetimlerini artırdı. Yapılan denetimlerde  gıda üretimi, depolama ve satış noktaları, temizlik ve hijyen koşulları, personelin kişisel bakımı, gramaj, son kullanım tarihi ve saklama koşulları açısından titiz bir denetimden geçirilirken,denetimlerin artırılması vatandaşları memnun etti.

zabitadan-bayram-alarmi.jpg

Önce Uyarı,Sonra  Yasal İşlem  Uygulanıyor

Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığının korunması amacıyla gıda üretim ve satışı yapan işyerlerine yönelik rutin denetimlerinin bayram öncesi artırdığı belirtilerek, denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini dile getirdi. Zabıta ekipleri ,market, fırın, pastane ve unlu mamul üretim yerlerinde denetim yaparak  standartlara uymayanlar hakkında  yasal işlem uyguladı.

zabitadan-bayram-alarmi-001.jpg

Denetimlere kadın zabıta memurları da katıldı.

Zabıta ekipleri,gıda sağlığının yanı sıra kaldırım işgalleri ,trafik ve ruhsatsız işyerleri gibi konularda da denetimler yaparak önce uyarılarda bulunuyor,daha sonra ise uyarılara uymayanlar hakkında yasal işlem uyguluyor.

zabitadan-bayram-alarmi-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.