Zirveyi Geri Getiren Seri

Zirveyi Geri Getiren Seri
Son 4 maçını kazanan Diyarbekirspor, yeniden liderliğe yükselmenin sevincini yaşıyor. Teknik patron Toysal ve ikinci kaptan Yusuf,ligin ilk yarısını lider tamamlamak istediklerini bildirdi.

 

Emaneti Geri Aldı

Sezona iyi başlayıp ilk 5 maçta topladığı 11 puanla lider olan Diyarbekirspor, daha sonra düşüş yaşayarak liderliği kaybetti. Ancak bu süreci çabuk atlatmasını bilerek son 4 maçta aldığı 4 galibiyet ve topladığı 12 puanla ligin zirvesini yeniden ele geçirdi. Averajla liderliğe yükselen Yeşil-Kırmızılı takımda yüzler gülüyor. Galibiyet serisinin devam etmesi taraftarların ilgisini de artırıyor. Gölcükspor maçından sonra taraftarlar ve futbolcular yeniden ele geçirilen liderliği klasik hale gelen ‘Diren Diyarbekir’ tezahüratı ile kutladı.

‘Puan Farkını Açmak İstiyoruz’

Teknik sorumlu Bayram Toysal,takımın iyi yolda olduğunu belirterek ilk yarıyı lider tamamlamak istediklerini söyledi. Toysal,”İyi bir gidişatımız var,kazanmaya devam ediyoruz. Eksiklerimiz yok mu tabi ki var. Ama her hafta daha iyi işler yaparak ilerliyoruz. Gölcükspor maçını daha farklı kazanmamız lazımdı. Her iki yarıda da çok gol kaçırdık. Sonra basit goller yedik. Daha dikkatli olmamız lazım. Kazanma serisini devam ettirerek puan farkını açmak ve ilk yarıyı lider bitirmek istiyoruz.Destek veren taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz”  dedi.

‘Taraftar Desteği Bizi Ateşliyor’

İkinci kaptan Yusuf Yağmur ise bu sezon ikinci kez ele geçirdikleri liderliği sezon sonuna kadar devam ettirerek 2.Lig’e çıkmak istediklerini söyledi. Tecrübeli futbolcu,”Gölcükspor maçında oyunun tek hakimiydik. Hem iyi oynadık hem pozisyonlar ürettik. Son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsaydık sonuç çok farklı olurdu. Sonuçta galip geldik ve lider olduk. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Ligin ilk yarısını lider tamamlamak ve sezon sonunda da 2.Lig’e çıkmak istiyoruz. Diyarbakırspor büyük bir camia.Taraftarlarımızın desteği bizi ekstra motive ediyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.