Zorlu Virajda

Zorlu Virajda
Amedspor, bugün şampiyonluk adayı Hatayspor’la deplasmanda karşılaşacak. Saat 13.30’da başlayacak maç öncesinde takımda önemli eksikler var.

Zorlu Virajda

Amedspor, bugün şampiyonluk adayı Hatayspor’la deplasmanda karşılaşacak. Saat 13.30’da başlayacak maç öncesinde takımda önemli eksikler var.

 

Moral Ve Çıkış Arıyor

2.Lig Kırmızı Grup’ta başarısız bir sezon geçirerek şampiyonluk ve Play-Off yarışının bir hayli uzağında kalan Amedspor, ilk yarıdaki son deplasman maçında lig üçüncüsü Hatayspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Ligde son 8 maçta sadece 1 kez kazanıp 2 beraberlik ve 5 yenilgi alan,geçen hafta Keçiörengücü’nü evinde yenip  uzun bir aradan sonra galibiyetle tanışan ancak hafta arasında tekrar maçında Etimesgut Belediyespor’a kendi sahasında yenilerek yeniden moral çöküntüsü içine giren Amedspor, dün karayolu ile Hatay’a gitti. Takımdan ayrılan Selçuk Kaban,Efe Halil,Emin Yalın ve İlter Ayyıldız ile sakatlığı devam eden Timur bugünkü mücadelede yok.

 

Hatayspor Evinde Rakipsiz

Teknik Direktör Ahmet Akçan yönetiminde çıktığı 4 maçta 1 galibiyet,1 beraberlik ve 2 yenilgi alan Amedspor, ligdeki son deplasman galibiyetini 8 Ekim’de Eyüpspor’u 2-1 yenerek alırken son 3 deplasman maçında sadece 1 puan alabildi.

Amedspor, bu sezon 7 deplasman maçında 3 galibiyet,1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 10 puan topladı. Hatayspor ise kendi sahasındaki 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlikle 19 puan toplarken hiç yenilmedi.

 

Taraftar Yasağı Yok

Amedspor için taraftar yasağının olmadığı maçı Hatay ve çevre şehirlerden gelecek Amedspor’lu taraftarlar izleyebilecek. Hafta arasında Hatayspor Taraftarlar Derneği, dostluk ve centilmenliği pekiştiren açıklamalar yapmıştı.

Antakya Atatürk Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak Hatayspor-Amedspor karşılaşmasını Ankara bölgesi hakemi Özer Özden yönetecek.

(Tigris Spor Servisi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.