'Adayımız 13. Cumhurbaşkanı olacak'

'Adayımız 13. Cumhurbaşkanı olacak'
CHP'nin ev sahipliğinde bir araya gelen altı lider, yaptıkları ortak açıklamada, adaylarının 13. Cumhurbaşkanı seçileceğini ve meclis çoğunluğunu kazanacaklarını belirtti.

TİGRİS HABER - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ev sahipliğinde yapılan Altılı Masa’nın ikinci tur görüşmesinin ilk toplantısından sonra ortak basın açıklaması yayınlandı. Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişle ilgili çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağının ifade edildiği basın açıklamasında, ortak politikaların belirlenmesi için çalışma gruplarının kurulacağı duyuruldu.

Ortak çalışma grubu

Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağının ifade edildiği açıklamada, "Birincisi, Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme Geçiş Süreci Yol Haritası konusunda yapılan çalışmaları değerlendirdik ve bu konudaki çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak kamuoyunun bilgisine sunma kararı aldık.

İkincisi, ülkemizin önemli temel politika alanları için ortak bir çalışma grubu kurulmasına, halkımızın menfaatleri doğrultusunda ortak politikalar belirlenmesine ve bu politikaların ortak taahhütlerimiz olarak kamuoyuna ilan edilmesine karar verdik" denildi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum