VİDEO - Diyarabakır'da ilk kez 3 Band Bilardo Şampiyonası düzenleniyor

VİDEO - Diyarabakır'da ilk kez 3 Band Bilardo Şampiyonası düzenleniyor
Diyarbakır'da 22-28 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak olan ve Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından organize edilen 3 Bant Bilardo Veteranlar Türkiye Şampiyonası Pazar günü sona erecek.

Özel Haber Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Diyarbakır Stadyumu altında buluna bilardo salonunda devam eden 3 Bant Bilardo 55 yaş üzeri Veteranlar Türkiye Şampiyonasına, Türkiye’nin 80 ilinden 125 sporcu katılıyor.

whatsapp-gorsel-2024-04-27-saat-12-08-15-67b11ba4.jpg

Diyarbakır Bilardo İl Temsilcisi Murat Macit, Tigris Haber Gazetemize yaptığı açıklamada, Diyarbakır'da daha önce böyle büyük bilardo salonunun olmayışından kaynaklı tür büyük organizasyonları Diyarbakır'a getiremediklerini belirterek, "Diyarbakır il Temsilcisi olarak Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan ile sık sık görüşmelerimiz sonrası 2024 yılının ilk etap Türkiye 3 Band Veteranlar Bilardo Şampiyonasını Diyarbakır getirmeyi başardık. Bunun için Ersan Ercan başkanımıza ne kadar teşekkür etsem azdır" dedi.

whatsapp-gorsel-2024-04-27-saat-12-08-15-fb2a8942.jpg

Diyarbakır'da halen devam eden Türkiye 3 Band Veteranlar Bilardo Şampiyonasını değerlendiren Türkiye Bilardo MHK Başkan Vekili Atilla Körekoğlu da, "Diyarbakır'ı beklediğimizden büyük ve çok harika bir şehir. İnsanları candan ve çok misafirperver. Bizi harika bir şekilde ağırlıyorlar bunun için teşekkür ederim. Böylesine büyük ve mükemmel bir tesiste Türkiye Bilardo Şampiyonasını yapmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. Türkiye Bilardo Veteranlar Şampiyonasını Diyarbakırda ilk kez yapıyoruz. Asıl amacımız Diyarbakır'ı burada yapılan organizasyonla daha iyi tanıtmak, bilardoyu kahve kültürü dışına taşımak ve göstermek amacıyla böylesine büyük ve güzel şehrimizde düzenleme yaptık" diye konuştu.

whatsapp-gorsel-2024-04-27-saat-12-08-14-e842cb6e.jpg

Diyarbakırlı Federasyon As Başkanımız İhsan Delibas ve Bilardo İl Temsilcisi Murat Macit'in büyük girişim ve çabalarıyla Diyarbakır'a geldiklerine dikkat çeken Körekoğlu,"Buraya devasa bir bilardo tesisine kavuşmasına vesile olmuşlar. Biz de bunun haberini ve bilgisini almıştık. Böylesine güzel ve büyük ilimizde çok güzel ve harika bir tesiste Türkiye Bilardo Şampiyonası yapmaktan mutlukluk duyduğunuz açık yürekliler ifade etmek isterim. İleride daha iyi mükemmel olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

whatsapp-gorsel-2024-04-27-saat-12-08-15-4c3daf7a.jpg

Diyarbakır'ın çok güzel, tarihi bir kent olduğunu anlatan Körekoglu konuşması devamında şöyle konuştu;

"Diyarbakır'a gelecek olursak çok gezme imkanı bulamadık. Çünkü bildiginiz gibi sabah tesislere, akşam da geç vakitlerde hava karardığında buradan çıkabiliyoruz. O nedenle gezme imkanımız çok fazla olmadı. Ama havadan gördüğümüz kadarıyla beklediğimizden daha harika, daha büyük ve çok gelişmiş bir il olduğunu gördüm. Diyarbakır'a çok uzun yıllar önce geldiğimde çok daha farklı olduğunu gördüm inanamadım. Genel olarak insanları misafirperverliginden dolayı çok mutlu olduğumuz söyleyebilirim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.