Ahmet Gezer, Bağlar için DEM Parti aday adayı

Ahmet Gezer, Bağlar için DEM Parti aday adayı
Önceki yıllarda Bağlar ilçesinde Belediye meclis üyesi olarak görev yapan Ahmet Gezer, DEM Partisinden eş başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

TİGRİS HABER - Önceki yıllarda Bağlar ilçesinde Belediye meclis üyesi olarak görev yapan Ahmet Gezer, DEM Partisinden eş başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Gezer, daha önce de görev yaptığı Bağlar belediyesinin gasp altında olduğunu, önümüzdeki seçimde halkın iradesi ile bu gaspın ortadan kalkacağını söyledi.

Uzun yıllar Belediyelerde görev yaptığını, kentle ve halkla bağlarının iyi olduğuna dikkat çeken Ahmet Gezer, Bağlar ilçesinde son 5 yılın büyük kayıp olduğunu söyledi. Gezer, “Parti geleneğimizin şeffaf yönetim politikaları kayyım yönetimleriyle boşa çıkarılmak istenmiştir.

dem-parti-ahmet-gezer-baglar-adayi-2.jpegBiz belediyeleri yeniden kazanarak kentim tüm dinamikleriyle birlikte, ortaklaşarak yöneteceğiz. Kırmızı çizgimiz olan eşbaşkanlık sistemi ile kadın ve gençliğe yönelik çalışmalarımızı devreye sokup, yozlaştırmaya yönelik uygulamalara son vereceğiz. Belediye kaynaklarını halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Kentin genelinde olduğu gibi Bağlar ilçesinde de uyuşturucu ve fuhşun yaygın hale geldiğini dile getiren Ahmet Gezer, muhtarlar, aileler ve STK’larla ortaklaşarak gerçekleştirecekleri çalışmalarla, gençliği bu bataktan kurtarmaya kararlı olduklarını da sözlerine ekledi.(Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.