Amedspor 25 Haziran’da kongreye gidiyor

Amedspor 25 Haziran’da kongreye gidiyor
Amedspor’da kongre hazırlıkları başladı. 25 Haziran tarihinde kongreye gidecek olan Amedspor’da 5 yıldan bu yana yöneticilik ve başkanlık görevi yapan Selahattin Yıldırım, başkanlığa aday olmadığını, kongrede görevi bırakacağını söyledi.

Naci Sapan

TİGRİS HABER - Görevi bırakma kararı alan Başkan Selahattin Yıldırım, Amedspor’un kongre tarihinin 25 Haziran olduğunu, çoğunluk sağlanmadığı takdirde 2 Temmuz’da kongrenin yapılacağını ifade ederek, “Ben ve yönetici arkadaşlarım elimizden geleni yaptık, bizin için görev buraya kadar, kongrede kesinlikle aday değilim” dedi.

Görev yaptıkları dönemlerin tamamında samimi ve kararlı bir çalışma performansı sergilediklerini söyleyen Başkan Yıldırım, canla başla çalıştıklarını, Diyarbakır’a ve Amedspor taraftarına layık bir süreç yürüttüklerini ifade ederek, “Buraya kadarmış. Yeni başkan ve yönetici arkadaşlarımızın görev almasını bekliyoruz. Görev alacak arkadaşların her zaman yanında olacağız, destek vereceğiz” şeklinde konuştu.

Amedspor’da kimin ya da kimlerin başkan adayı olacağı konusunda herhangi bir kulis yok, ancak, yeni bir yönetimin oluşturulması için çalışmaların yürütüldüğü öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum