Amedspor, Derince maçına hazır

Amedspor, Derince maçına hazır
Grubunda 16 puanla liderliğini sürdüren Amedspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Derincespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Mevlüt Bağırmaz

TİGRİS HABER - Grubunda 16 puanla liderliğini sürdüren Amedspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Derincespor maçı hazırlıklarını tamamladı. Amedspor’un hedefi, bu maçtan da 3 puanla ayrılarak, bay geçireceği haftaya da lider olarak girmek.

Lige başarılı bir giriş yapan ve liderlik koltuğuna oturan Amedspor’da moraller iyi. Son hazırlıklarını tamamlayarak kendi tesislerinde maç saatini bekleyen Amedspor, Derincespor’u yenerek liderliğini sürdürmek arzusunda. Teknik Direktör Serdar Bozkurt, önümüzdeki haftayı BAY geçireceklerini, bu nedenle haftaya avantajlı girmek arzusunda olduklarını ifade etti. Kendi seyircileri önünde bu avantajlarını kullanacaklarını söyleyen Bozkurt, “Futbolcularıma ve taraftara güveniyorum, 3 puanı alıp liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Bay haftasında da liderliğimi sürdürüp, sonraki haftaya da moralli başlamak arzusundayız” dedi.

Amedspor sosyal medya hesaplarından Derince maçının bilet satışlarının başladığı, taraftarın bilet alımına daha erken ulaşabilmesi için duyuru yaptı. Duyuruda, ‘’Pazar günü 19:00’da Diyarbakır Stadyumu'nda oynayacağımız Derincespor maçı için biletlerinize daha kolay ulaşabilmeniz için ‘Ofis Sanat Sokağında’ satışlarımız mevcuttur’’denildi.

Amedspor –Derincespor karşılaşması 8 Ekim saat 19:00’da Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum