Amedspor taraftar gruplarından maça çağrı

Amedspor taraftar gruplarından maça çağrı
Amedspor taraftar grupları, yarın Bursaspor ile yapılacak karşılaşma için açıklama yaptı. Açıklamada, “Barikat-Mor Barikat olarak pazar günkü maça tüm halkı davet ediyoruz” denildi.

TİGRİS HABER - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor, ligin 6’ıncı haftasında yarın kendi evinde saat 19.00’da Bursaspor’u ağırlayacak. Karşılaşmada, taraftarların 33 bin kapasiteli Diyarbakır Stadyumu’nu beklenirken, Amedspor taraftar grubu Barikat ile Mor Barikat, maç için halka çağrı yaptı.

“Maça tüm halkı davet ediyoruz”

Taraftar gruplarının yaptığı açıklamada, “Amedspor'un taraftar grubu Barikat -Mor Barikat Yurtsever Taraftar Birliği, Bursaspor maçı için günlerdir hazırlık yapıyor. Stadyumun Maraton (Doğu) tribününde yapılacak koreografi için çalışmaları sona yaklaşan Barikat- Mor Barikat grubunun çalışmasına kadın, genç, kulüp başkanı, kulüp yöneticisi, halkın farklı kesimlerinden destek geldi. Halkla bir bütün halinde yapılan bu çalışmada amaç, gerek tribündeki görsel uyumluluk, gerekse halkın dayanışma halinde tribünde katkı sunmasıydı. Küfürün, şiddetin ve sahadaki futbol oyununa engel oluşturacak eylemlerin olmaması için, gerekli tüm çalışmalar yapılmıştır. Barikat-Mor Barikat olarak pazar günkü maça tüm halkı davet ediyoruz” denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum