Amedspor’da Yol Ayrımı

Amedspor’da Yol Ayrımı
Amedspor’da devre arası öncesinde Rıdvan Okuşlu ve Emre Tekin Pınar’la yollar ayrıldı. Önümüzdeki günlerde bazı oyuncularla daha yolların ayrılması bekleniyor.

Tigris Haber- Kulüpten Resmi Açıklama Yapıldı

Amedspor’dan yapılan açıklamada,”Teknik heyetimizin yönetim ile yaptığı istişare sonucunda kadroda düşünülmeyen Emre Tekin Pınar ve Rıdvan Okuş ile olan profesyonel futbolcu sözleşmeleri karşılıklı anlaşılarak sona erdirildi. Bugüne kadar kulübümüze verdikleri katkılardan dolayı kendilerine teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantılarında başarılar dileriz” denildi.

Son Maçın Hazırlıklarına Devam

Bu arada ilk yarının son haftasında 16 Aralık Pazar günü Yeni Diyarbakır Stadı’nda Bayrampaşa ile oynanacak maç öncesinde hazırlıklar devam ediyor. Teknik Direktör Mehmet Budakın, bu maçı kazanarak devreyi 24 puanla bitirmek istediklerini söyledi. Budakın,”Takımımızda Sıddık, Yiğitcan ve Erdi cezalı durumda.Omuzundan sakat olan Barış ilk yarıyı kapattı. Sakatlığı devam eden Burak’ın durumu bugün belli olacak. Bu arkadaşların yerine oynayacak olan arkadaşlarımıza güveniyoruz. Tek amacımız devreyi 24 puanla bitirmektir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.