Bağlar Başkanı GGC’de

Bağlar Başkanı GGC’de
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek cemiyet başkanı Felat Bozarslan ile görüştü.

TİGRİS HABER - Göreve seçilmesi dolayısıyla Bozarslan'ı tebrik eden ve gazeteciler gününü kutlayan Başkan Beyoğlu,”Gazetecilik ulvi bir meslektir. Kentimizde fedakârca görev yapan tüm gazetecilerin bu özel gününü tebrik ediyorum” dedi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti,yeni yönetimi tebrik ederek gazeteciler gününü kutladı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrasında göreve gelen Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı Felat Bozaraslan ve yeni yönetim kurulunu tebrik edip başarılar dileyerek sözlerine başlayan Başkan Beyoğlu, gazeteciliğin ulvi bir meslek ve gazetecilerin de kamuoyunu doğru bilgilendirme adına fedakarca çalışan insanlar olduğunu söyledi.

GGC Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin çeşitli konulardaki sorularına cevap veren Başkan Beyoğlu, her türlü eleştiriye her zaman açık olduklarını kaydetti.

“Gazeteciler Fedakârca Bir Mücadele İçerisinde”

Görev süreleri boyunca kentte görev yapan ulusal ve yerel basın emekçileriyle defalarca bir araya geldiklerini, her birine ayrı bir değer verdiklerine değinen Başkan Beyoğlu,”Bugün de hem yeni cemiyet başkanımızı ve yönetimini tebrik etmek, hem e gazeteciler gününü kutlamak için bir araya geldik. Kentimizde ulusal ve yerel bazda emek sarf eden, fedakârca hizmet veren gazetecilerin olması bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına yapılan gazeteciliği takdirle karşılıyoruz. Art niyet içermeyen her haber ve yorum bizim için değerlidir. Gazeteci dostlarımızın bu özel günü kutlu olsun” dedi.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı Felat Bozarslan da ziyareti nedeniyle Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.