CHP’de yeni görev dağılımı: Nasıranlı başdanışman oldu

CHP’de yeni görev dağılımı: Nasıranlı başdanışman oldu
Cumhuriyet Halk Partisinde 14 Mayıs sonrası tartışmalarından sonra yeni görev dağılımları dikkat çekti.

TİGRİS HABER - Cumhuriyet Halk Partisinde 14 Mayıs sonrası tartışmalarından sonra yeni görev dağılımları dikkat çekti. Parti meclisi üyesi Devrim Barış Çelik Genel Başkan Yardımcılığına getirilirken, Diyarbakır Milletvekili adaylarından Cevdet Nasıranlı ise Genel Başkan Başdanışmanlığı görevine getirildi.

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel 14 Mayıs seçimlerinin ardından Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talebiyle görevden ayrıldı. Adıgüzel'in istifasının ardından yerine Parti Meclisi Üyesi Devrim Barış Çelik görevlendirildi.

Çelik, görevinin ardından Twitter hesabından ilk paylaşımını yaptı. Paylaşımında "Bayrağı daha da yükseltmek için tüm ekibimizle birlikte canla başla çalışacağız" ifadelerine yer veren Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından “Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı” olarak görevlendirildim.

Nasıranlı başdanışman

Daha önce CHP Doğu masası koordinasyonunda görev alan Diyarbakır Milletvekili adaylarından Cevdet Nasıranlı’ya yeni bir görev verildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu imzasıyla Cevdet Nasıranlıya gönderilen görevlendirme yazısı şöyle;

“Cumhuriyet Halk Partisi nezdinde ‘Siyasi işler ve seçim propagandası’ konusunda çalışmalar yapmak üzere ‘Genel Başkan Başdanışmanı’ olarak görevlendirilmeniz uygun görülmüştür.”

Bilindiği gibi Cevdet Nasıranlı, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinde 4’üncü sıradan milletvekili adayı gösterilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum