Diyar’a Sevk Şoku

Diyar’a Sevk Şoku
Diyarbekirspor, Ankara Demirspor’la oynanan final maçındaki olaylardan dolayı PFDK’ya sevk edildi. Sevk edilenler arasında kulübün yanı sıra 4 yönetici de yer alıyor.

 

Şampiyonluktan Sonra Bu Kez Sevk Şoku

Geçen hafta İstanbul’da Ankara Demirspor’la oynadığı 2.Lig’e yükselme Play-Off final maçını 3-1 kaybederek şampiyonluk hayallerini yine başka bir bahara bırakmanın üzüntüsünü yaşayan Diyarbekirspor’a bir şok da TFF Hukuk Müşavirliği’nden geldi. Maçta görevli TFF temsilcilerinin raporu üzerine Yeşil-Kırmızılı kulüp, saha olayları ,kötü tezahürat ve talimatlara aykırı hareketinden dolayı PFDK’ya sevk edildi. Sevk edilenler arasında kulübün 4 yöneticisi de yer aldı.

Saha Olayları,Kötü Tezahürat

TFF Hukuk Müşavirliği’nin açıklamasında,”DİYARBEKİRSPOR A.Ş. Kulübü'nün 22.05.2018 tarihinde oynanan ANKARA DEMİRSPOR-DİYARBEKİRSPOR A.Ş. TFF 3. Lig Play Off müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2017-2018 Sezonu TFF 3. Lig Müsabakaları Statüsü'nün 7/1. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

Feyzi İlhanlı Ve İhsan Yapıcı’ya Sevk

DİYARBEKİRSPOR A.Ş. Başkanı İHSAN YAPICI'nın aynı müsabakadaki "hakaretleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 25.05.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,DİYARBEKİRSPOR A.Ş. idarecisi FEVZİ İLHANLI'nın aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 25.05.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

İkram İlhanlı Ve Numan Polat da Var

DİYARBEKİRSPOR A.Ş. idarecisi İKRAM İLHANLI'nın aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1-c maddesi uyarınca 25.05.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,DİYARBEKİRSPOR A.Ş. idarecisi NUMAN POLAT'ın aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 25.05.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.