Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor 3'te 3 yaptı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor 3'te 3 yaptı.
Aktepe A.Ş 1'nci Amatör ligi B grupta mücadele veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Demirgücü spor'u 5-2 net bir skorla geçerek, 3'te 3 yaptı, puanını 9'a çıkardı.

Ligde 3 maçta 3 galibiyet

TİGRİS HABER - Vali Ahmet cemil Serhadlı sahasında oynanan Aktepe A.Ş 1'nci Amatör ligi B grup mücadelesinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Diyarbakır Demirspor'u 5-2 yenerek Şampiyonluk yolunda 3 maçta 3 galibiyet alarak yoluna devam etti. Ligde 9 puanla averajla 2'nci sırada yer alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi spor Amatör takımı haftaya 1903 Diyarbakır Kartal spor'a konuk olacak.

3-macta-3-buyuksehir.jpeg

Deri, 'Ligin en genç kadrosuna sahibiz'

Ligde 3 maçta 3 galibiyet alarak yoluna devam eden, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Amatör Takımı Teknik Direktörü Mahmut Deri, maç sonrası yaptığı açıklamada, takımın yaş ortalamasının 18 olduğunu ve en genç bir ekibe sahip olduklarını söyledi. Deri "Ligin en genç kadrosuna sahibiz ve onlara ağabeylik yapacak 3 tecrübeli isim var.

3-macta-3te-3.jpeg

Ligde oynadığımız karşılaşmalarda rakiplerimizle çekişmeli, gollü maçlar oynadık. Saha içinde aslan gibi mücadele eden gençlere sahibiz. Hedefimiz şampiyon olmak. Bunun için tüm maçlarımızı alarak bir üst lige çıkmak için mücadelemize devam edeceğiz. Bizlere bu imkanı sunan ve desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ömer Buğday ve Spor müdürü Bilal şen'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.