Diyarbakır Yolspor’da ‘tam yol ileri’

Diyarbakır Yolspor’da ‘tam yol ileri’
Diyarbakır Süper Amatör Ligi A Grubunda 57 puanla lider durumda bulunan, Diyarbakır Yolspor, deplasmanda Play-Off'a kalma mücadelesi veren Eğil Gençlikspor'u 4-1'lik net bir skorla yenerek, en yakın takipçisiyle aradaki puan farkını 6'ya çıkardı.

Şehmus Kızılaslan - Özel

TİGRİS HABER - Diyarbakır Süper Amatör ligi A Grup 22'nci hafta karşılaşmasında, 54 puanla liderliğini sürdüren Diyarbakır Yolspor Eğilspor'u 4-1 yenerek, puanını 57'ye çıkarırken, Eğil Gençlikspor ise 43 puanda kaldı. Siyah Turunculu Yolspor, en yakın takipçisi olan Bismil 21 spor ile arasındaki puan farkını 6'ya çıkartarak, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

diyarbakir-yolspor.jpg

Diyarbakır Yolspor ligde oynadığı 22 maçta 18 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 57 puanla liderliğini bu hafta da sürdürdü. Yolspor'da morallerin yerinde olduğunu belirten Teknik Direktör Mehmet Deri, "Artık ligin kalan son 4 haftasına giriyoruz. Her ne kadar rakibimiz ile aramızda puan farkı 6 olsa da, 3 puanlık bir sistemde biz işimizi ihtimallere bırakmak istemiyoruz. Süper Amatör kümeden direkt çıkarak şampiyon olmak istiyoruz. Bizim hedefimiz belli son 4 karşılaşmayı da kazanarak direk olarak BAL ligine çıkmak istiyoruz, başka bir seçeneğimiz yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.