Diyarbakır’da Ali Gaffar Okkan Anısına maç oynanacak

Diyarbakır’da Ali Gaffar Okkan Anısına maç oynanacak
Diyarbakır’da 24 Şubat 2001 yılında silahlı saldırı sonucu şehit edilen Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan 23 yıldır unutulmuyor.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Güneydoğu Spor Yazarları Derneği ( GSYD ) ile ortaklaşa düzenlenecek olan 2001 yılında Diyarbakır’da şehit edilen, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan anısına 24 Ocak 2024 Çarşamba günü saat.14.00’de 33 binlik seyirci kapasiteli Diyarbakır stadyumuna anma maçı yapılacak.

gaffar-okkan.jpeg24 Ocak 2024 Çarşamba günü saat.14.00’de Diyarbakır stadyumuna oynanacak olan eski Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar’ın vefatının 23’ncü yıl dönümü münasebetiyle 1999-2000-2001 yıllarında Diyarbakırspor’da futbol oynamış eski futbolcuları ile Diyarbakırspor’da top oynamış futbolcular ve il protokolünde sahada yer alacağı anma futbol maçında bir araya gelinecek.

gaffar-okkan-2.jpeg

O dönemlerde Diyarbakırspor'da forma giymiş Atilla, Mustafa Öz, Mehmet Gönül açar, Hasan Çelik, Aykut Canik ve Murat Hacıoğlu katılacak. (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.