Diyarbakır’da Askeri öğrenci sınav rezaleti!

Diyarbakır’da Askeri öğrenci sınav rezaleti!
3 Ocak tarihinde duyurusu yapılan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavları bugün saat 10.00’da yapıldı. Diyarbakır’daki sınavda yaşanan trafik sıkışıklığı yüzünden öğrencilerin büyük kısmı sınav salonlarına ulaşamadı.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da sadece Dicle üniversitesi kampusunda gerçekleştirilen yapılan 2024 Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı öncesi öğrenciler ve aileleri büyük sıkıntı yaşadı. Tek sınav merkezi olan kampusta yaşanan trafik sıkışıklığı nedeniyle öğrenciler sınav salonuna ulaşamadı.

Duruma tepki gösteren aileler, sınavın bir tek merkezde yapılmasının yanlış olduğuna vurgu yaptı. Yaşadıkları sıkıntının video görüntülerini merkezimize ulaştıran aileler mağduriyetleriyle ilgili şunları söyledi,

“Tüm öğrencileri toplu bir kampüse sıkıştırmanın sonucu bu. Yüzlerce öğrenci sınava yetişemedi. Sınavın sadece Dicle Üniversitesinde yapılması yoğunluğa sebep oldu. Şuanda mağduruz, çocuklarımızı sınava yetiştiremedik. Video da gördüğünüz gibi yüzlerce araç trafiği oluşmuş durumda. Yetkililere çağrımızdır. Bu tür sınavların sadece bir kampüste yapılması bizleri mağdur ediyor, daha pratik bir çözüm bulunsun.” (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum