VİDEO - Diyarbakırlı öğrencilerin toplu taşıma çilesi!

VİDEO - Diyarbakırlı öğrencilerin toplu taşıma çilesi!
Diyarbakırlı öğrenciler, toplu taşımada yaşadıkları sıkıntıyı görüntüleyerek Tigris Haber’le paylaştı.

TİGRİS HABER- Diyarbakırlı öğrenciler, toplu taşımada yaşadıkları sıkıntıyı görüntüleyerek Tigris Haber’le paylaştı. Okul çıkışı Belediye otobüslerine binmek için durakta bekleyen öğrenciler, ışıklandırmalarını kapatarak direkt geçiş yapan Belediye otobüslerini görüntüledi.

otobus3.jpgOkul çıkışında kalabalık öğrenci topluluğunu almak istemeyen otobüslerin duraklara yaklaşırken, ışıklandırmalarını kapatarak, öğrencileri almadan yollarına devam ettiklerini belirten bir veli, öğrencilerin kendi mağduriyetlerine neden olan durumu görüntüleyerek belediye yetkililerine ilettiklerini ancak soruna çözüm bulunmadığını aktardı.

otobus1.jpg

Son olarak Ahmet Arif Anadolu Lisesi öğrencileri, ‘dur’ işareti yapmalarına rağmen durmayan, aynı zamanda ışıklarını da söndürerek yollarına devam eden Belediye otobüslerini görüntüledi. Öğrencilerin mağdur olmasına neden olan görüntüleri Tigris Haber’e ulaştıran bir veli, durumun vahim olduğunu, sık tekrarlandığını aktardı.

otobus2.jpg

Aynı veli, öğrencileri almamak için duraklarda durmayan belediye otobüslerinin bu tavrının halka hizmeti hiçe saymak olduğunu ifade ederek, 2 Kasım tarihinden bu yana aynı öğrencilerin toplu taşıma ile ilgili bu sıkıntıyı yaşadıklarını aktardı.(Haber Merkezi)

otobus4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum