Diyarbakırlıların durak tepkisi

Diyarbakırlıların durak tepkisi
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde eski Cezaevi alt köşesinden Hatboyu Caddesine kadar olan güzergâh üzerinde bulunan belediyeye ait otobüs duraklarının kaldırılması vatandaşların tepkisine neden oldu.

TİGRİS HABER - Merkez Bağlar İlçesinin eski cezaevi alt köşesinden başlayarak hat boyu caddesine kadar uzanan güzergâhta bulunan bazı durakların kaldırılması vatandaşı mağdur etti. Eski durak yerlerinde duran vatandaşlar, otobüslerin durmaması üzerine mağdur olduklarını belirterek, “Belediye otobüsleri durmamakta haklı, çünkü durak yok. Yaşlı ve engelliler bunca mesafeyi yürümek zorunda kalıyor. Bu durumun düzeltilmesi gerekiyor’’ dedi.

Tigris Haber olarak Vatandaşların şikâyetini inceledik, iki durak arası mesafenin uzaklığının özellikle yaşlı ve engelliler için sıkıntı yarattığını yerinde tespit ettik.

Durumun düzeltilmesi için başvuruda bulunduklarını belirten vatandaşlar, yanıt alamadıklarını, durumun da düzelmediğini aktardı.

Mahalle sakinleri ise şöyle dedi; “Sürekli şikayetimizi dile getirmemize rağmen sesimizi duyan yok. İki durak arasındaki uzak mesafeden dolayı mağdur durumdayız, iş yerlerimize giderken uzak olan durakta inmek zorundayız, derhal bu yanlış uygulamadan dönülmeli.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.