Diyarbekirspor fırsat transferi dönemi

Diyarbekirspor fırsat transferi dönemi
Lige iyi başlayan ancak kadro derinliği açısından eksikleri olan Diyarbekirspor’da 15 Eylül Cuma günü sona erecek transfer döneminin son günlerinde takıma takviye yapmak için arayışlar hızlandırıldı.

TİGRİS HABER - Transfer döneminin son günlerine yaklaşılırken Diyarbekirspor “fırsat transferleri” peşine düştü. Çeşitli nedenlerden dolayı takımlarından ayrılmak isteyen oyuncularla temas halinde olan Yeşil-Kırmızılı kulüp, bu işi Cuma gününe kadar bitirmenin hesaplarını yapıyor.

Kadro bir kadroya sahip olan, bazı mevkilerde hem sayısal olarak hem de kalite bakımından sorun yaşayan teknik heyet takıma yapılacak takviyelerin netleşmesini bekliyor. Aralarında forvetin de bulunduğu 3 takviye yapılması için çalışmalar son sürat devam ediyor.

diyarbeksirspor-1.jpegHedef Kırklarelispor maçını kazanmak

İlk 3 maçında 7 puan toplayarak sezona iddialı bir giriş yapan Diyarbekirspor, 4.haftada kendi sahasında yapacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarına başladı. Serik Belediyespor karşısında gördüğü kırmızı kartın ardında 1 maç ceza alan Canberk Dilaver’in cezası tamamlanırken, sakatlığı bulunan Bünyamin Yürür’ün durumu belirsiz. Arnavutluk Ümit Milli Takımı’nda yer aldığı geçen hafta Kırşehir maçında forma giyemeyen Arda Okan Kurtulan’ın da bugün takıma dahil olması bekleniyor.

Diyarbekirspor, Pazar günü saat 15.30’da Diyarbakır Stadı’nda oynanacak maçı galibiyetle kapatıp 4.hafta sonunda 10 puana ulaşmak istiyor. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum