Diyarbekirspor’da değişim kararı

Diyarbekirspor’da değişim kararı
Büyük beklentilerle kurulan kadroya rağmen istediği sonuçları alamayan, son 6 maçta sadece 2 puan toplayabilen Diyarbekirspor’da bu durum beraberinde değişim kararların getirdi. Başarısızlığın sorumlusu olarak görülenler takımdan uzaklaştırıldı.

TİGRİS HABER - 2.Lig Beyaz Grup’ta arka arkaya kötü sonuçlar alan Diyarbekirspor’da sular durulmuyor. Başarısızlığa neden gösterilen isimler kulüpten uzaklaştırılmaya başlandı. 2-0 kaybedilen Y. Mersin İdman Yurdu maçının ardında kulüp menajeri Caner Kuzu, atletik performans antrenörü ve kulübün çeşitli departmanlarında görev yapan bazı isimlerin kulüple ilişkisi kesildi. Yönetim kadrosunda da değişimler olması bekleniyor. Harcanan paralara ve verilen emeğe rağmen takımın hayal kırıklığı yaratması ağır eleştirilere neden oluyor.

Onursal Başkan İlhanlı Harekete Geçti

Onursal başkan Feyzi İlhanlı’nın bu duruma tepki göstererek kulüp içinde önemli kararlar aldığı ve almaya da devam edeceği belirtiliyor. Yaşanan tablodan dolayı oldukça üzgün görünen İlhanlı’nın hafta içinde yeni bir yapılanmaya gitmesi bekleniyor. Takım içerisinde futbolcular arasında gruplaşmaya kadar varan disiplinsizlikler olduğu da dile getiriliyor.

Kupa Maçı Öncesinde Kurban Kesildi

Öte yandan Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Erzurumspor’la karşılaşacak olan Yeşil-Kırmızılı takım maçın hazırlıklarına başlarken, Seyran tepe tesislerindeki idman öncesinde kurban kesildi. Başkan Serkan Genç, “Üzerimizde dolaşan karabulutların dağılması, şanssız günlerin son bulması duasıyla kurbanımızı kestik” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum