Erdoğan emekliler için tarih verdi

Erdoğan emekliler için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin düşük zamma tepkisi için "Serzenişlerin farkındayız" dedi, çözüm için ise yıl sonunu işaret etti.

TİGRİS HABER - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklama yaptı. 14 Mayıs seçimlerine ilişkin muhalefeti eleştiren Erdoğan'ın gündeminde ekonomi notları da vardı.

Maaşlarına tepki gösteren emekliler için Erdoğan "Serzenişlerin farkındayız" dedi. Emlak ve kira piyasasında yaşanan sorunlar hakkında da açıklama yapan Erdoğan otomobil piyasasında alınan önlemleri örnek göstererek "Yakında dengeye kavuşacak" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

"Toplantımızın milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Son derece anlamlı bir dönemde gerçekleştiriyoruz. 14 Ağustos tarihinde partimizin kuruluş yıl dönümünü idrak ettik. 22. yaşını coşku ile kutlayacağız. Zorlu mücadelemizdeki kilometre taşlarını hatırlayacak, geleceğimize yön vereceğiz.

Yaklaşık 3 ay önce ülkemiz tarihinin en kritik seçimlerinden birini suhuletle gerçekleştirdik. Bir 5 sene daha ülkemize hizmet etme şerefine nail olduk. Seçimler aylar önce neticelenmesine rağmen 28 Mayıs'ın Türk siyasetindeki artçı sarsıntıları halen devam ediyor. Muhalefet cenahında hemen her gün yeni bir skandal patlak veriyor. Görüyoruz ki 1,5 sene boyunca millete umut diye pazarladıkları masanın altına sayısız ihaneti, kumpası, kirli pazarlığı saklamışlar.

Otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş stabilize oluyor. Emlak ve kira piyasası da yakında dengeye kavuşacak.

Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah bu konuda da gerekli adımları yıl sonuna kadar atacağız." (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.