Haydi Taraftar Maça

Haydi Taraftar Maça
Diyarbekirspor, şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan Anagold 24Erzincanspor maçı için taraftarlardan büyük destek bekliyor. Azrailler Grubu, dev bir kareografi ile takıma destek vereceklerini açıkladı.

 

Taraftar Desteği Çok Önemli

İkinci yarının ilk haftasında deplasmanda Anadolu Bağcılarspor’u 2-1 yenerek lider Pazarspor’un 1 puan gerisinde zirve takibini sürdüren Diyarbekirspor’da tüm gözler Pazar günü oynanacak Anagold 24Erzincanspor maçına çevrildi. Şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerden olan Erzincan temsilcisini yenerek önemli bir engeli aşmak ve Pazarspor’un olası puan kaybı ile liderliğe yükselmenin hesaplarını yapan Yeşil-Kırmızılı takım, Seyrantepe Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maç için taraftarlardan destek bekliyor.

Şampiyonluk İçin Kritik Viraj

Azrailler Grubu, maçta sergilenecek dev kareografi için hazırlıklara başladı. Pazar günü stadın her yeri süslenecek. Meteoroloji,Pazar günü havanın açık ve güneşli olacağı bilgisini verirken,taraftarların maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Son yıllarda ligde ilk kez zirveye bu kadar yakın olan Diyarbekirspor, bu maçı taraftarlarının desteğiyle kazanarak aynı zamanda önemli bir rakibini yarışta devre dışı bırakmanın hesaplarını yapıyor.

Öte yandan prensip anlaşmasına varılan bir sol kanat oyuncusunun bugün açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.