HÜDA PAR Çınar’da büro açılışı yaptı

HÜDA PAR Çınar’da büro açılışı yaptı
Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde partisinin seçim bürosu açılışında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “memleketin HÜDA PAR belediyeciliğiyle tanışma vakti gelmiştir’ dedi.

TİGRİS HABER - HÜDA PAR, Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde bulunan Karamusa Mahallesi’nde seçim bürosunu açtı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 31 Martta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde iddialı olduklarını söyledi.

Seçim bürosu açılışında; Genel Başkan Yardımcısı M.Hüseyin Yılmaz, HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, HÜDA PAR Çınar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Zekeriya Yapıcıoğlu, 12 yıl önce kurdukları HÜDA PAR’ın, 2014 yılında ilk girdikleri yerel seçimlerde Çınar’da ciddi bir oy aldıklarını hatırlattı. Yapıcıoğlu, geçen sürede HÜDA PAR’ın daha çok tanındığını ve 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde iddialı olduklarını belirtti.

Memleketin HÜDA PAR belediyeciliğiyle tanışmasının vaktinin geldiğini söyleyen Yapıcıoğlu, “2014'te sınırlı sayıda birkaç ilde birkaç ilçede seçime girmiştik. Ama elhamdülillah bu sefer yani 2024 belediye seçimlerinde, 973 ilçemizin tamamında meclis adaylarımız, 30 büyükşehrin 26'sında Büyükşehir Belediye Başkan adaylarımız ve yine 721 ilçe belediye başkan adayımızla bu yarışta ‘biz de varız’ diyoruz. İnşallah bu sefer ‘memleketin HÜDA PAR belediyeciliği ile tanışma vakti gelmiştir’ diyoruz. Malumunuz geçen sene 14 Mayıs 2023 günü milletvekilliği genel seçimleri yapıldı. Gerçekleştiren bu seçimlerde davamız meclise girdi, yeni bir merhale başladı. İnşallah 31 Mart günü yapılacak mahalli idareler seçimlerinde yeni bir merhale başlayacak. İnşallah millet daha güzel bir hizmetle, adil bir siyaset ve hizmet anlayışı ile tanışacak. O vakit gelmiştir diye ümit ediyoruz. İnşallah Çınar için o vakit tamamdır.” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum