HÜDA PAR’dan fuar ziyareti

HÜDA PAR’dan fuar ziyareti
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, Diyarbakır Mezopotamya Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan kitap fuarını ziyaret ederek, yayınevlerinin stantlarını gezdi.

TİGRİS HABER - HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever ve il yönetiminden oluşan bir heyet, Diyarbakır’da 4 yıl aradan sonra açılan Kitap Fuarı'nı ziyaret etti.

120 yayınevi ve 350 yazarın da katılımıyla Mezopotamya Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarı ziyaret eden Gülsever ve beraberindeki heyet, yayınevlerinin açtığı stantları ziyaret ederek, destek ziyaretinde bulundular.

Fuarda stant açan yayınevleri sahipleri tarafından ilgiyle karşılanan heyet, yayınevlerini tek tek ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Gülsever, kitap fuarının sürekli bir şekilde devam etmesi gerektiğini belirtti.

Kitap fuarı gibi organizasyonların özellikle gençleri kitaplara yönlendirmek için faydalı olduğunu söyleyen Gülsever, “4 yıl aradan sonra Diyarbakır’ımızda tekrar bir kitap fuarı açıldı. Bizde parti heyetimizle birlikte fuarı ziyaret ettik. Bu tür fuarların, organizasyonların ara verilmeden sürekli olacak şekilde yılda bir yada iki defa devam etmesi gerekir. Kitap fuarı, gençlerimizi telefondan sosyal medyadan kurtarıp kitaplara yöneltmek için önemli bir organizasyon. Bu organizasyonların devam etmesini canı gönülden istiyoruz. Bunun içinde her türlü desteği vereceğimizi fuar katılımcılarına da söyledik. Buradan da yetkililere duyuruyoruz bu tür fuarlar sürekli devam etmeli.” dedi. (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.