VİDEO - Minik yüzücüler şampiyonluğa kucak attılar

VİDEO - Minik yüzücüler şampiyonluğa kucak attılar
Diyarbakırda13-14 Şubat tarihlerinde okul sporları küçükler yüzme il birinciliği müsabakaları köşkler kapalı yüzme havuzunda yapıldı.

Yarışmaya 16 okuldan 106 sporcu katılım sağladı.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Köşkler yüzme havuzunda yapılan il birincilik yüzme yarışmasına Diyarbakır ili ve ilçelerinde 16 devlet ve özel okullarından toplamda 106 Minik yüzücü sporcular yanı sıra ferdi ve takımlardan oluşan sporcularda katılım sağladı.

minik-yuzuculer-3.jpg

Dereceye giren sporculara madalya, takım halinde birinci olan okullara kupa verildi. Müsabakalar sonucunda birinci olan Ferdi ve takım halinde il birincisi olan, sporcular bölgesel müsabakalarında Diyarbakır ilini ve okullarını temsil edecekler

minik-yuzuculer-2.jpg

Yıldırım “ neden? Diyarbakır’dan Dünya ve Avrupa Şampiyon Yüzücü sporcular çıkmasın”

Yarışmaların çok heyecanlı geçtiğini belirten, Diyarbakır yüzme il temsilcisi Adnan Yıldırım Kardeşi Namet Yıldırımda tekrardan Antrenör olarak geri dönmesinin ardında Diyarbakır ilinde yüzme branşında sporcuların artmasında çok önemli katkısı olduğuna vurgu yapan Yıldırım “Daha önceki yıllara oranla bu yıl hem müsabaka hemde sporcu sayısında çok büyük ve ciddi bir artış olduğunu ve Bu anlamda bizleri çok mutlu ediyor”. Çalışmalarımıza ciddi bir şekilde devam ediyoruz. Neden? Diyarbakır ilimizde Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonları çıkmasın bizim asıl hedefimiz sporcularımız Baraj sevilerini geçmeleri ve Milli takımlarda mücadele etmeleri yönünde olacaktır.

minik-yuzuculer-5.jpg

Onun için tesisleşme anlamında desteklerin artması bu başarıların gelmesinde çok büyük önem arz etmektedir. Şu an kullanılan mevcut Tesislerinde doğru kullanılması, Antrenör eğitimlerinin yapılması gelecekte çok başarılı sonuçların kazanılmasını sağlayacaktır. Bu konuda sadece bize düşen bu tarafı, Ama en büyük destekleri çocuklarımıza aileleri vermeli, çocuklarını yüzme sporuna küçük yaşlarda kulüplere götürmeleri olmalı, Başta il müdürlüne ve okul sporları şube müdürüne çok teşekkür ediyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.