Siverek’te asayiş ve trafik denetimi

Siverek’te asayiş ve trafik denetimi
Siverek Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde asayiş ve huzuru sağlamak amacıyla trafik denetimleri sıkılaştırıldı.

TİGRİS HABER - Son zamanlarda vatandaşlar tarafından artan şikâyet ve istekler çerçevesinde ilçede güven ve huzur ortamının sağlanması, trafik kurallarına uyulması amacıyla kent genelinde asayiş ve denetimlere başlandı.

İlk uygulama mesai bitimine doğru Ayvanat Mahallesi 25 metre yol üzerinde yapıldı. Denetimlerde kimlik, ehliyet ve emniyet kemeri kontrolleri yapılırken, üst kontrolleri ile birlikte araçlar da polis ekipleri tarafından didik didik arandı.

Kurallara uymayan veya ön koltuklarda çocukları oturtan sürücülere cezai işlem uygulandı. Siverek Kaymakamı Musa Aydemir’de yapılan uygulamaya katılarak denetim gerçekleştiren polis ekiplerini ziyaret etti, görevlerinde başarılar diledi. Kaymakam Aydemir denetimlere takılan sürücülerle de sohbet ederek, trafik kullarına uymaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Kaymakam Aydemir, “ Kent genelinde denetimlerimiz belli aralıklarla devam edecek, Siverekli hemşerilerimizin huzuru için her zaman ayaktayız, onlardan gelen şikâyetleri de memnuiyetlerde dikkate alan bir yapıdayız.” Diyerek, basın mensuplarına da teşekkür etti.

Cadde esnafını da ziyaret eden kaymakam Aydemir, çocuklarla yakından ilgilenerek, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.(İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.