Teksas'ın Allen kentinde Kürt bir aile üyelerinin ölümü üzerine şüpheler artıyor

Teksas'ın Allen kentinde Kürt bir aile üyelerinin ölümü üzerine şüpheler artıyor
Teksas'ın Allen kentinde Kürt bir ailenin evinde meydana gelen trajik olayda baba, anne ve 2 çocuk ölü bulundu. Polis, baba tarafından aile içi şiddet sonucu öldürüldükten sonra intihar edilmiş olabileceğini değerlendiriyor.

TİGRİS HABER - ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Allen kentinde yaşanan trajik olayda, bir Kürt aileden dört kişi evlerinde ölü bulundu. Allen polisi, 4 yaşındaki kızlarını kaybettikten kısa bir süre sonra baba tarafından öldürülen anne ve diğer iki çocuğunun ardından intihar edildiği ihtimali üzerinde duruyor.

Allen kentinde Pazartesi sabahı Aberdeen Drive'daki bir evde meydana gelen olayda, Kürt ailenin dört üyesinin cansız bedeni bulundu. Kentin yaklaşık 50 kilometre kuzeyinde yaşayan ailenin bir yakını, evlerine gittiğinde kapıların kilitli olduğunu ve hiçbir cevap alamayınca hemen polisi aradığını belirtti.

Polis ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla birlikte, aynı aileden dört kişinin yaşamını yitirdiği doğrulandı. Ölenlerin kimlikleri baba Ferman Şerwani, anne Leyla Şerwani, Metin Şerwani (2) ve Şahin Şerwani (12) olarak açıklandı.

Polis yetkilileri, Kürt ailesinin yaşadığı dramın üç hafta önce 4 yaşındaki kızları Liyan'ın yüzme havuzunda boğulmasıyla başladığını belirtti. Bu trajedinin aileyi derinden etkilediği ve sonrasında yaşanan olayın aile içi bir saldırı olabileceği ihtimalini değerlendirdikleri ifade edildi.

Yetkililer, baba Ferman Şerwani'nin kızının ölümüyle büyük bir acı yaşadığı ve bu olayın ardından ailenin içindeki çatışmaların artmış olabileceği üzerinde duruyor. Polis, Ferman Şerwani'nin önce ailesini ardından da kendisini öldürmüş olabileceğini düşünüyor.

Olayla ilgili soruşturma halen devam ederken, topluluk yaşanan bu trajedinin ardından derin bir üzüntü içerisine girdi. Ailenin yakınları, dostları ve komşuları, bu acı kaybın yarattığı şoku atlatmaya çalışıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.