TOBB kadın girişimciler kurulu seçildi

TOBB kadın girişimciler kurulu seçildi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Diyarbakır İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu seçimleri Diyarbakır Ticaret Borsasında tamamlandı.

TİGRİS HABER - TOBB Diyarbakır İl Kadın Girişimciler Kurulu 1.İcra Kurulu toplantısı Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil’in başkanlığında gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda İcra Kurulu Başkanlığına Cevher Defne Eyyubi, Başkan Yardımcılıklarına ise Gülten Arslan Ekinci ile Hatice Akyıl seçildi.

DTB Başkanı Engin Yeşil, “Kadın girişimcilerin İcra Kurulunun birlik ve beraberlik içinde girişimcilik ekosistemini geliştirerek yeni girişimcilerin önünü açmaya yönelik hizmet edeceklerine ve ekonomik kalkınmaya önemli katkılarda bulunacaklarına inanıyorum’’ dedi.

İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına Seçilen Cevher Defne Eyyubi ise, “Bu süreçte bizlerden ilgi ve desteklerini esirgemeyen Diyarbakır Ticaret Borsasına, Ticaret ve Sanayi Odasına ve tüm kadın girişimciler kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte hayata geçireceğimiz projelerde ilimizde ve bölgemizde bulunan tüm kadın kurum ve kuruluşlarıyla güç birliği yaparak çalışmalarımızı yürüteceğiz’’ şeklinde konuştu. (Haber merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum