Tunceli’de 2 katlı kerpiç ev çöktü

Tunceli’de 2 katlı kerpiç ev çöktü
Tunceli’nin Çemişgezek ilçesine bağlı Akçapınar köyünde 2 katlı kerpiç evin bir bölümünde çökme meydana geldi. Olayda 1 kişi hafif yaralandı.

TİGRİS HABER - Olay, bu sabah 05.00 sularında meydana geldi. Ev Sahibi Oktay Çeliker, sabahın erken saatlerinde çatırtı sesi duydu. Eşini ve evdekileri uyandıran Çeliker, bir anda ikinci kattan birinci kata düştü. Yığınların arasında kalan Çeliker kendi imkânları ile bulunduğu yerden çıkarken, eşi ile birlikte evde bulunan anne ve babası ile çocuklarını çıkarmayı başardı. Çeliker, daha sonra durumu jandarma ve AFAD ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ve AFAD ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. AFAD ekipleri, evin içinde kedi veya köpek bulunması ihtimaline karşın ikinci bir arama da gerçekleştirdi.

Çeliker, ''Gece saat 04.00-04.30 sularında yatıyordum. Duvardan ses gelmeye başladı. Kalktım, ışığı yaktım ki duvar ayrılmış. Eşimi kaldırdım. Eşim hemen çıktı, ben kanepe ile birlikte aşağı düştüm. Geldim annemi babamı diğer odadan çıkardım. Köylüler geldi yardıma. O arada jandarma ve AFAD’ı aradık. Mağduruz dışarıda kaldık. Yetkililerden yardım bekliyoruz’’ dedi.

Yapılan incelemenin ardından evin etrafına güvenlik şeridi çekilirken, AFAD’ın gün içerisinde aileye 2 adet konteyner teslim edeceği öğrenildi.(İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.