Ulaşım haberi yazdık, bin ah işittik!

Ulaşım haberi yazdık, bin ah işittik!
Diyarbakır’da gün geçtikçe artan ulaşım sorununa ilişkin gündeme getirdiğimiz habere, ulaşım sorunu yaşayan onlarca yurttaş tepki gösterdi.

TİGRİS HABER - Diyarbakırlı öğrencilerin toplu taşıma çilesi! başlıklı haberimize çok sayıda yurttaş ve öğrenci şikâyetini yorum olarak dile getirdi.

İşte o yorumlardan bazıları:

*”Tek çare tramvayın gelmesi.

*Allah kimseyi bunların eline düşürmesin. Rezillik resmen.

*Evet, bu bir destek çağırısıdır ve onlara sonuna kadar destek veriyorum

*Araştırma ve fakülteye giden otobüsler özelikle sabah saat 10’a kadar korkunç kötü. Z1 küçük dolmuş tarzı yaptılar ismi de halk otobüsü. Yahu sabah o kadar dolu ki bir ayak yeri bile yok. Ne İslamiyet'e ne edebe ne kültüre her şeye ters olan bu rezilliği bitirin.

*Ayıptır fıstık gibi tertemiz gençlere böyle mi davranılır?

*Gerçekten çok rezalet bir durum hele ki bu kış aylarında...

*Gerçekten katılıyorum hem sabah olsun hem okul çıkışı olsun hele hele bu kış aylarında biz Diyarbakır güzel sanatlar lisesi müzik öğrencileri olarak çok zor durumda oluyoruz hem çantalarımız sırtımızda oluyor hem enstrümanlarımız ıslanıyor maddi açıdan ciddi zararlara giriyoruz çok yoğunluk oluyor duraklarda zaten otobüslere de binemiyoruz okuldan 15:20 gibi çıkıyoruz eve gidene kadar neredeyse hava kararıyor Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden gerekenin yapılmasını arz ederim.

* Evet sınıf arkadaşım kesinlikle haklı. Aynı kampüste öğrenim gördüğüm tüm arkadaşlarım aynı sıkıntıdan muzdarip. Ve ek olarak belirtmek isterim ki E1 aracının Forum AVM önüne gelmemesi çok büyük sıkıntı çıkarıyor bizlere. Otogar, Newroz, havaalanı civarında oturanlar için en azından 3-5 arası ek seferler oluşturulsun. Her okul çıkış saatinde tekel kavşağına kadar yürümek zorunda kalıyoruz.

*Gerçekten iğrenç bir durum. Onca öğrenci bu soğukta o otobüsleri beklemek gerçekten iğrenç.

*Evet, başkanımız haklı, destek istiyoruz!

*Tam manasıyla rezalet.” (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum