Vatandaş mecbur kaldı, kendi yolunu onardı

Vatandaş mecbur kaldı, kendi yolunu onardı
Dicle elektrik ile Belediyeler arasında yol ve kaldırım yenileme çalışmaları sorun olmaya devam ediyor.

Tigris Özel

TİGRİS HABER - Dicle elektrik yer altı şebeke çalışmalarını tamamladıktan sonra, belediyeler kazılan kaldırım ve yollarda gerekli çalışmayı yapmayınca büyük sıkıntı yaşanıyor. Köstebek yuvasına dönen yolların yapılmasını isteyen vatandaşların talepleri ise dikkate alınmıyor.

vatandas-kendi-yolunu-kendi-yapiyor-2.jpeg

Özelikle Kayapınar bölgesinde sürekli sorun yaşanırken, son olarak Araştırma hastanesi yolu üzerindeki Medya mahallesi 636’ınci sokakta Dicle elektrik yer altı şebeke çalışmalarını tamamladı.

vatandas-kendi-yolunu-kendi-yapiyor-1.jpeg

Ancak, yağışlar nedeniyle çukurlar oluştu. Araç ve yaya trafiği açısından büyük sıkıntı yaşanırken, Kayapınar Belediyesine başvuran vatandaşların talepleri sonuçsuz kaldı.

vatandas-kendi-yolunu-kendi-yapiyor-4.jpeg

Belediye topu Dicle elektrik’e atarken, Dicle elektrik ise, kazdıkları alanların yapılması için gerekli ödemeleri belediyeye yaptıklarını, yol ve kaldırım onarımının belediyeler tarafından yapılması gerektiğini bildirdi.

vatandas-kendi-yolunu-kendi-yapiyor-3.jpeg

Sonuç alamayan vatandaşlar, kendi imkânları ile aldıkları malzemelerle çukurları onarmaya başladı. Vatandaşın bu davranışı, belediyelere, ‘Bu ayıpta size yeter’ dedirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum