VİDEO - Amedspor’a taraftar desteği: Toparlanır, güveniyoruz

VİDEO - Amedspor’a taraftar desteği: Toparlanır, güveniyoruz
Uzun süre liderlik koltuğunda kaldıktan sonra son 7 lig maçında hayal kırıklığı yaratarak devreyi liderin 7 puan gerisinde tamamlayan Amedspor, teknik direktör sorununu çözdü, Mesut Bakkal ile anlaştı.

TİGRİS HABER - Uzun süre liderlik koltuğunda kaldıktan sonra son 7 lig maçında hayal kırıklığı yaratarak devreyi liderin 7 puan gerisinde tamamlayan Amedspor, teknik direktör sorununu çözdü, Mesut Bakkal ile anlaştı. Şimdi, tüm hesaplar yeniden ayağa kalkmak için yapılıyor. Taraftar ise, takımlarının kısa sürede toparlanacağına inandıklarını ifade ederek destek veriyor.

İlk 11 maçında 29 puan toplayıp ligin zirvesinde yer alan Amedspor, Son 7 maçında 1 galibiyet,2 yenilgi ve 4 beraberlik alarak hayal kırıklığı yarattı. İkinci yarıya yeni teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde hazırlanacak olan Amedspor’un en büyük desteği taraftarları.

Amedspor’un lig’deki durumunu ve teknik direktör Serdar Bozkurt’un kulüpten ayrılışını ve takımın şampiyonluk hedefini taraftarlara sorduk. Taraftarların ortak görüşü, “Amedspor’un arkasındayız. Ne olursa olsun kendini toparlayıp başarılara imzaya atmaya devam edecektir” şeklinde oldu.

İşte, Amedspor’un lig’teki durumu için yapılan taraftar yorumları;

Amedspor’un büyük bir takım olduğuna vurgu yapan Mustafa Şahin, lig’deki durumunu şöyle yorumladı: “Fena ilerlemiyordu. Küçük bir düşüş yaşadı. Lig’e gayet güzel başladı. Büyük takımların böyle küçük düşüşleri olabiliyor. Bence Amedspor hemen toparlayabilir. Çünkü iyi bir oyuncu kadrosu var.Tekrar toparlanıp şampiyonluğa ulaşabilecek bir takımdır. Şampiyon Amedspor.’’

‘’Zirveye çıkar’’

Uğur Aytekin ise, “Amedspor’un tekrar zirveye çıkacağına inanıyorum. Yeni bir teknik heyet Amedspor’u tekrar şampiyonluğa koşturur diye düşünüyorum’’ dedi.

Diyarbakır’ın her zaman Amedspor’un arkasında olduğunu belirten Esra Aytekin, “Amedspor’un yerel markalarımızdan aldığı destekle ilerleyeceğini düşünüyorum. Halk olarak Amedspor’un arkasındayız’’diyerek, Amedspor’un şampiyon olacağına inancının tam olduğunu ifade etti.

Amedspor’u destekleyenlerin yanı sıra, eleştirenlerde oldu. Amedspor kulübü yönetiminde bir takım sorunların olduğu iddia eden Hacı Demir, gidişat iyi değil. Buda yönetime bağlı olan bir şeydir. Eğer yönetim tutarlı olursa Amedspor hak ettiği yere gelir. Takım olarak baktığımız da genç ve iyi bir takımdır. Ama yönetimin eksikleri olduğu zaman bu takıma da yansıyor. Amedspor yönetiminde bizim göremediğimiz bir kaos var. Bu kaos hocaya yansıdı. Serdar hoca iyi bir hocaydı . Teknik bakımından da iyi gidiyordu’’ dedi.

Demir konuşmasının devamında, “Amedspor yönetimi arkasında taraftara şükretmelidir. Ne olursa olsun arkasında duran bir taraftar var. Bundan sonra yönetimin kendi aralarındaki uyuşmazlıkları halledip yeni hocayla yoluna devam etmelidir’’ görüşlerini dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum