VİDEO - Diyarbakır'da akkaya rüzgârı esti

VİDEO - Diyarbakır'da akkaya rüzgârı esti
 Özel Haber
Konserler turuna çıkan sanatçı İlkay Akkaya Urfa’da verdiği konserden sonra Diyarbakır’a geldi. Sezai Karakoç KKM’de sevenleriyle buluştu. Salonda hiç boş yerin kalmadığı konserde söylediği şarkılarla önce duygusal anlar yaşattı.

TİGRİS HABER - Konserler turuna çıkan sanatçı İlkay Akkaya Urfa’da verdiği konserden sonra Diyarbakır’a geldi. Sezai Karakoç KKM’de sevenleriyle buluştu. Salonda hiç boş yerin kalmadığı konserde söylediği şarkılarla önce duygusal anlar yaşattı. Daha sonra neşeli şarkılar söylemeye başlayan sanatçıya izleyicilerden kimi yerinde kimisi de sahne önünde halaylar çekerek coştular.

Diyarbakır’dan sonra Mardin’de de konser verecek olan sanatçı İlkay Akkaya Tigris Haber Gazetesine konuştu.

img-20240229-203503.jpg‘Burayı her zaman evim gördüm’

“Diyarbakır’da olmak gerçekten benim için muhteşem bir şey. Burayı her zaman evim olarak gördüm. Dostlarla paylaştığım şarkılar türkülerle birlikte geçirdiğimiz şu kısacık zaman benim için çok değerli. Burada birlikte, bir arada olmak çok güzel.

Sadece Diyarbakır’da da değil bütün şehirlerdeki dinleyici dostlarımla aynı duyguları yaşıyorum. Hiç birini birbirinden ayırt etmiyorum.” Diyen sanatçı Akkaya Diyarbakır’daki sevenlerine olarak da şöyle seslendi;

“Sizi çok seviyorum. Yitirme sakın cesaretini. Güneşin olsun gönlünde Her şey iyi olacak. “ diye seslendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.