VİDEO - Kanseri yendi, Fitness Eğitmeni oldu

VİDEO - Kanseri yendi, Fitness Eğitmeni oldu
Diyarbakır’da çocuk yaşta yakalandığı lösemiyi azmi ve sevenlerinin desteği ile yenip Fitness sporuna başlayan Mehmet Bayram, ağır bir hastalık geçirmesine rağmen Fitness Eğitmenleri arasında yerini aldı.

TİGRİS HABER - Bursa’da bir tekstil atölyesinde kot ütüleme bölümünde çalışırken lösemiye yakalandığını ifade eden Bayram, 2 yıl süren zorlu tedavinin ardından kanseri yendiğini söyledi.

Diyarbakır’lı Fitness Eğitmeni Mehmet Bayram, 17 yaşında ağır bir hastalık olan Lösemiye yakalandı. Bursa’da bir tekstil fabrikasının taşlanmış kot ütüleme bölümünde çalışırken kanser olduğunu öğrenen Bayram, durumu ailesine anlattı.

Hastanedeki tedavisinin ardından lösemi teşhisi konulan Bayram, 2 yıl süren zorlu bir tedaviye başladı. Ağır bir kemoterapi tedavi süreci yaşayan Bayram, azmi, ailesinin ve sevenlerinin desteği ve duaları ile kanseri yenmesinin ardından çocukluk hayali olan spora yeniden başladı. Ağır hastalık geçirmesine rağmen 3 yıl önce spora başlayan Bayram, kısa sürede Fitness Eğitmenlik sertifikasını aldı.

Halen Özel bir GYM’de 100’ün üzerindeki kişiye Fitness eğitimi veren Bayram, hedefinin ileride bir şampiyonada derece alarak, başarısını perçinlemek olduğunu söyledi.

Sürekli idman yaptığını da ifade eden Eğitmen Bayram, kanserli hastalara tavsiyelerde de bulundu.

“YAŞAM HER ŞEYE RAĞMEN ÇOK GÜZEL”
Bayram, şöyle dedi:
“Kanser hastaları kesinlikle umutsuzluğa kapılmasınlar, ümitsizliğe düşmesinler. Doktorlarına ve kendilerine inansınlar. Başarabileceklerini düşünsünler. Yaşam her şeye rağmen çok güzel. Bir şeyleri çabalamadan elde etmek çok zor. O yüzden tedavi süreci ne kadar zor da olsa bir şekilde bunun sonucunda iyi şeyler olacağını ümitle beklesinler. En iyisi bu ben böyle yaptım. İnşallah diğer hastalar da benim yaptığım gibi ümitsizliğe kapılmadan tedavilerini olurlar ve bu hastalığın üstesinden gelsinler”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.