VİDEO - Liglerin yenilmeyen tek takımı Amedspor'un taraftarı şampiyonluk bekliyor

VİDEO - Liglerin yenilmeyen tek takımı Amedspor'un taraftarı şampiyonluk bekliyor
Türkiye liglerinin yenilmeyen tek takım olma unvanlı takımı Amedspor, taraftarlarının gönlünde taht kurdu.

Serhat Özdemir/ Özel Haber

Mahsum Rençber/Kamera

TİGRİS HABER - Türkiye liglerinin yenilmeyen tek takım olma unvanlı takımı Amedspor, taraftarlarının gönlünde taht kurdu. Son olarak kendi sahasında Fethiyespor karşısında sayısız gol fırsatı kaçıran Amedspor, beraberliğe rağmen liderliğini sürdürdü. Amespor’un taraftarı, bu sezon şampiyonluğa kesin gözüyle bakıyor. Başkan Aziz Elaldı ise, “Hedef, şampiyonluk” diyor.

Amedspor, Türkiye liglerinin yenilmeyen tek takım unvanını elinde bulundururken, oynadığı 13 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik aldı, 31 puanla liderliğini sürdürüyor. Bu sezona güçlü yönetim, güçlü takım, şampiyonluk hedefi ile başlayan Amedspor, güçlü taraftar desteğini de arkasına alarak yoluna devam ediyor.

Başkan Aziz Elaldı, şimdiye kadar ufak tefek eksikliklerin dışında hedeflerinden şaşmadıklarını, uyumlu bir şekilde yollarına devam ettiklerini, sezon sonunda arzuladıkları şampiyonluğu mutlaka yakalayacaklarını söyledi. Elaldı, “Başta taraftarımız olmak üzere, futbolcu, teknik kadro ve yönetim olarak uyum içinde yol yürüyoruz. Sadece kendi sahamızdaki beraberliğe üzüldük, onu da mutlaka telafi edeceğiz. Bütün hedefimiz, sezon sonunda taraftarımıza, Diyarbakır’a şampiyonluk hediye etmektir” dedi.

Amedspor’un başarısından dolayı büyük mutluluk duyan taraftarlar ise, takımını yalnız bırakmıyor. Takımlarının namağlup unvanından dolayı gurur duyduklarını belirten taraftarlarla konuştuk, düşüncelerini sorduk.

'Taraftar umutlu'

Taraftarlardan Kemal Yüksel, Amedspor'dan şampiyonluk beklediklerini ifade ederek, "Amedspor canımız ve ruhumuzdur. Yüzde 90 şampiyonuz. Her hafta maça gidiyorum. Şuan için süreç gayet iyi gidiyor. Sonuç mutlaka iyi olacak” diye konuştu.

Aydın Şehir ise, Amedspor'un dünya çapında isim yapmasını istediklerini belirterek, "Takımımıza her zaman başarılar diliyoruz. Memleketimizin takımıdır. Onları destekliyoruz, her koşulda desteklemeye devam edeceğiz. Şuan çok iyi gidiyor iyi gitmesini de temenni ediyoruz. Amedspor'un dünya çapında isim yapmasını istiyoruz. Bazı engellemeler olsa da, bu yıl şampiyonluğu bekliyoruz" dedi.

'Takımımıza güveniyoruz'

Berkant Eriş ise, takımın iyi gittiğini ifade ederken, taraftarlardan Mücahit Akıncı'da takıma güvendiklerini belirtti.

Eriş, "Diyarbakır olarak takımımızı destekliyoruz. İnşallah şampiyon olur. Bütün liglerde namağlup takım olduğundan inşallah kazanacak. Takım iyi ilerliyor ama daha iyisini de görebiliriz" diye kaydetti.

Akıncı ise şunları söyledi; " Takımımıza güveniyoruz. Kadrosu ve ilerleyişiyle iyi bir takımdır. Bir Diyarbakır'lı olarak Amedspor'un şampiyon olmasını isteriz. Her koşulda, her zaman destekçiyiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum