‘Yenilgiyi Hak Etmedik’

‘Yenilgiyi Hak Etmedik’
Amedspor Teknik Sorumlusu Küçükbayrak, Keçiörengücü maçında iyi oynamalarına rağmen şanssız bir yenilgi aldıklarını söyledi.Futbolcular da yenilgiyi hak etmediklerini dile getirdi.

Gözler Ankaragücü Maçında

Deplasmanda Keçiörengücü’ne 1-0 yenilerek üst üste ikinci lig maçını da kaybeden Amedspor’da üzüntü hakim. Maçın ardında Diyarbakır’a dönen Amedspor’da takıma 1 günlük izin verilirken, Cumartesi günü oynanacak MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına bugün başlanacak. 3’er sarı kartı olan Deniz Naki ve Tekin ceza sınırına dayanırken,cezalarını tamamlayan Şehmus ve Abdullah Çetin, Cumartesi günkü karşılaşmada forma giyebilecek.

 

‘Hak Etmediğimiz Bir Sonuç Oldu’

Amedspor Teknik Sorumlusu Sertaç Küçükbayrak, Keçiörengücü karşısında özellikle ikinci 45 dakikada iyi oynamalarına rağmen hatalı bir golle yenildiklerini söyledi. Küçükbayrak,”Ankara’ya önemli eksiklerle gittik. Sakat ve cezalı futbolcularımız vardı. İlk yarıda iyi değildik ancak ikinci 45 dakikada net pozisyonlardan yararlanamadık.Kendi hatamızdan kaynaklanan golle hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. Artık Ankaragücü maçını düşüneceğiz” dedi.

 

‘Son Vuruşlarda Başarılı Olamadık’

Takımın deneyimli futbolcularından Mansur Çalar ise son vuruşlarda başarılı olamadıkları için yenildiklerini söyledi. Mansur,”İlk 45 dakikada rakibimiz bizden daha iyi oynadı. İkinci yarıda toparlandık ve önemli pozisyonlar yakaladık. Atamayana atarlar gibi bir şey oldu. Bundan dolayı üzgünüz. Önümüzde önemli Ankaragücü maçı var. Bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Öte yandan Mansur’un 14 Aralık’ta memleketi Batman’da düzenlenecek düğün töreni ile dünya evine gireceği açıklandı.

Haber :Saffet Azbay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.