103 yaşındaki Ayşi nineden aşı uyarısı

103 yaşındaki Ayşi nineden aşı uyarısı
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan ve bugüne kadar koronavirüs geçirmeyen 103 yaşındaki Ayşi Üzüm, herkese aşı olmaları tavsiyesinde bulundu.

TİGRİS HABER - İlçe merkezine 16 kilometre uzaklıkta bulunan Suüstü köyünde yaşayan 103 yaşındaki Ayşi Üzüm, koron virüs aşılarının yapılmasıyla kendini daha güvende hissediyor. 76 yaşındaki Fatma Oğuz, 10 senedir tüm ihtiyaçlarını karşıladığı annesine bakıyor. Tüm dünyada yayılan koronavirüse yakalanmayan Ayşi Nine, 2 doz aşısını yaptırdığını söyledi.

“Herkes aşılarını olsun”

Yıllardır yaşanan zorlu süreçleri tarihi yaşına rağmen unutmayan Ayşi Nine, ‘Ben artık yaşlandım. 2 tane aşı yaptım ve bu aşılardan sonra daha iyiyim. Artık dağlara gideceğim ve pancar toplayacağım. Allah aşı yapanlardan razı olsun, onlar sayesinde çok iyiyim. Herkes aşılarını olsun” dedi.

hakkari-asi-tigris.jpg

“Ben yaşadıkça anneme gözüm gibi bakacağım” diyen 76 yaşındaki Fatma Oğuz ise “Benim annem 103 yaşında, şükür hiçbir şekilde koronavirüs hastalığı geçirmedi. Buna rağmen 2 aşısını yaptık. Bu aşılar çok iyi geldi, herkes aşılarını yapsın. Çok faydalı olduğunu gördük. İnşallah bu hastalıktan da tez zamanda kurtuluruz” şeklinde konuştu. (İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.